Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕΚ Καλαμιάς - Πρόοδος Κομνηνών 1-1 | φωτο - βίντεο



Στις φλόγες τα Κομνηνά - Η Πρόοδος και πάλι στην Α' κατηγορία

Στις φλόγες κυριολεκτικά είναι από χθες τα Κομνηνά. Και αυτό γιατί η ομάδα Πρόοδος Κομνηνών ανέβηκε στο  Α’  τοπικό μετά και την ισοπαλία που πήρε μέσα στην Καλαμιά στο ντέρμπι της ημέρας αλλά και της τελευταίας αγωνιστικής με σκορ1-1.



 Μια Πρόοδος Κομνηνών που ήταν καλά στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που δημιούργησε ευκαιρίες, είχε μια αποβολή στο τέλος  και που πήρε πανάξια την άνοδο.
Τα Κομνηνά και πάλι στην Α' κατηγορία.   Τελευταία φορά που ήταν στο Α τοπικό ήταν την περίοδο 2009-2010.
 Από την άλλη η ομάδα της Καλαμιάς πάλεψε το παιχνίδι, κατάφερε να ισοφαρίσει 15' λεπτά πριν το τέλος, πίεσε για το γκολ αλλά δεν μπόρεσε να το σημειώσει για να πάρει  την άνοδο αυτή.

Έτσι με την λήξη του πρωταθλήματος Ατρόμητος Πτολεμαΐδας και Πρόοδος Κομνηνών είναι στο Α' τοπικό. 
Ο αγώνας έγινε κάτω από συνεχή βροχή και τον παρακολούθησαν 400 φίλαθλοι.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της Καλαμιάς κ. Πενογλίδης Αθανάσιος τίμησε τον τερματοφύλακα της ομάδας κ. Σιμιτζή Βασίλη για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 



Φάσεις και γκολ
Με το καλημέρα και συγκεκριμένα στο 40'' είχαμε μια φάση για την Καλαμιά σε επέλαση του PEPA έκανε την  κατάλληλη στιγμή την σέντρα, στον Μυροφορίδη που από κοντά έκανε το πλασέ αλλά πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Ψαρράς.
3' Απευθείας φάουλ του Σοϊλεμέ των Κομνηνών άουτ.
12' Σουτ από καλή θέση του Σοϊλεμέ άουτ.
17' Η Καλαμιά είχε ευκαιρία όταν σε απευθείας φάουλ του Αδαμίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Αρσενίδης. Εκτέλεση κόρνερ από τον Αδαμίδη, μέσα στην περιοχή πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Ίτσκος, η μπάλα πήγε στον Τσαλίδη που πήρε την δεύτερη κεφαλιά  αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
21' Ο Σοϊλεμές των Κομνηνών έκανε ωραίο γύρισμα στον Νεοφυτίδη που έκανε το πλασέ αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν.
23' Εκτέλεση φάουλ πάσα του Ποζίδη των Κομνηνών , στον Σοιλεμέ που έκανε το σουτ άουτ.
32' Σουτ του PEPA της Καλαμιας από κοντά άουτ.
36' Τα Κομνηνά ανοίγουν το σκορ με σουτ του Νεοφυτιδή , μετά από ωραία πάσα του Γεωργιάδη Γ , μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
41' Σουτ του Γεωργιάδη Γ, μόλις άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ίδια εικόνα  με το πρώτο και για τις δύο ομάδες, με ωραίο ποδόσφαιρο κάτω από την συνεχή βροχή.
Στο 50' η Καλαμιά χάνει ευκαιρία με τον Μυροφορίδη  μετά από εκτέλεση φάουλ του Αδαμίδη, η μπάλα πήγε στον παίκτη της Καλαμιας, και μετά από πολλές κόντρες , έκανε το σουτ αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Αρσενίδης.
Στο 60' η Καλαμιά χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ίτσκο όταν δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά  μετά από ωραία σέντρα του Τσαλίδη που κατέληξε άουτ.
70' Ωραίο Σουτ του PEPA της Καλαμιάς με διπλή προσπάθεια απέκρουσε ο Αρσενίδης.
Και φτάνουμε στο 77' και στην ισοφάριση όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Kucja η μπάλα έσκασε κάτω ξεγέλασε τον Αρσενίδη και έγινε το 1-1 σε πανηγυρισμούς των φίλων αλλά και της ομάδας της Καλαμιας.
89' Εκτέλεση απευθείας φάουλ του Ποζίδη των Κομνηνών απέκρουσε ο τερματοφύλακας Σιμιτζής.
92' Είχαμε την δεύτερη κίτρινη( κόκκινη) στον Ρισβάνη των Κομνηνών.
Με την λήξη οι παίκτες και η διοίκηση των Κομνηνών έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν την άνοδο στο Α τοπικό.

Τα συγχαρητήρια του προέδρου των Κομνηνών κ.  Κωνσταντίνου Ψωμιάδη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία  που είχε ο πρόεδρος της ομάδας  των Κομνηνών Κωνσταντίνος Ψωμιάδης  με τον συνεργάτη  της σελίδας  μας Βασίλη Πουλασικίδη η ομάδα  των Κομνηνών θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα της Καλαμιάς για την άριστη φιλοξενία.
Επίσης θέλει να δώσει.
 Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τον δύο ομάδων που παρά την κρισιμότητα του ματς κράτησαν σε υψηλό επίπεδο το παιχνίδι δίχως να ξεφύγει από τα όρια του αθλήματος και πρόσφεραν ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.  Επίσης θέλει να ευχαριστήσει  τους διαιτητές του αγώνα για την πολύ καλή διαιτησία τους.

Διαιτητής: Κουτσώνας
Επόπτες: Γεωργιάδης, Τσιουβάρας.

Συνθέσεις:
Α.Ε. Καλαμιας (Κασικτσόπουλος): Σιμιτζής, Αδαμίδης( 71' Γεωργιάδης), Γιαμουρίδης, Κατίδης, Τριανταφυλλίδης ( 40' λ.τρ Μπακαλίδης), Kucja, Μυροφορίδης, PEPA, Ίτσκος, Αδαμίδης , Τσαλίκης.

Α.Σ Πρόοδος Κομνηνών (Θεοδωρίδης): Αρσενίδης, Ρισβάνης, Ψαρράς, Σοιλεμές, Κοτταριδης, Χ" Παναγιωτίδης, Ποζίδης, Βασιλειάδης( 65' Σουγιουλτζής), Γεωργιάδης Δ ( 88' Βρυζίδης), Νεοφυτίδης, Γεωργιάδης Γ( 86' Καραφουλίδης).




















Αποστολή στην Καλαμιά για το matiesstasport.blogspot.gr

Σχόλια