11ος αγώνας αγάπης Αφιερωμένος στον Αλέξανδρο Παλαίμαχοι Κοζάνης - Παλαίμαχοι ΑΕΚ 3-6

Ο κόσμος της Κοζάνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα  του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Κοζάνης παραβρέθηκε στο ΔΆΚ και χειροκρότησε τις προσπάθειες των παλαιμάχων της Κοζάνης και της ΑΕΚ 

Η ΑΕΚ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των παλαιμάχων της Κοζάνης δείχνοντας για άλλη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της.



 Σκοπός της γιορτής αυτής ήταν  η συγκέντρωση χρημάτων για τον Αλέξανδρο Μελισσινό ο οποίος βρίσκεται στο Χιούστον.
Ο Αλέξανδρος ήδη έχει χειρουργηθεί και η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. 
Η Θεραπεία του όμως συνεχίζεται και είναι πολυδάπανη.
Ο κόσμος στήριξε στηρίζει και θα στηρίξει την οικογένεια Μελισσινο ύ ούτως ώστε ο Αλέξανδρος να γυρίσει πίσω υγιέστατος.



Την αυλαία της γιορτής άνοιξαν τα πιτσιρίκια της Κοζάνης  του Μακεδονικού Κοζάνης της ΑΕ Κοζάνης και  του ΠΑΟΚ Κοίλων.
Με την εμφάνισή τους οι  επίδοξοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν θέαμα και πολλά χαμόγελα στους φιλάθλους.




Στη συνέχεια πήραν  σειρά οι παλιές δόξες της Κοζάνης και της ΑΕΚ.
Ήταν μια φιλική αναμέτρηση για έναν ιερό σκοπό.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  πολλοί  αξιόλογοι συμπολίτες μας που έδωσαν κι εκείνοι ένα δυνατό παρόν στην προσπάθεια των διοργανωτών . 




Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν από πλευράς παλαιμάχων της Κοζάνης προς τους συναδέλφους τους της ΑΕΚ. Αναμνηστική  πλακέτα  δόθηκε και στην οικογένεια του Αλέξανδρου.

Οι παλαίμαχοι  της ΑΕΚ  έδωσαν με  τη σειρά τους λάβαρα και αναμνηστικά στους παλαίμαχους της Κοζάνης καθώς και αναμνηστικά και μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της ΑΕΚ στην οικογένεια  Μελισσινού
Τα αναμνηστικά  παρέλαβε ο θείος και ο ξάδερφος  του Αλέξανδρου 




ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ  3-6
Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους βετεράνους και των δύο ομάδων, αυτό που είχε σημασία γι αυτούς ήταν να βάλουν το λιθαράκι στην προσπάθεια γίνεται για τους ανθρώπους  της διπλανής πόρτας.  Οι δύο εστίες απειλήθηκαν πολλές φορές, και οι ποδοσφαιριστές με την απόδοσή τους μόνο παλαίμαχους δεν θύμιζαν.

 ΗΑΕΚ για την ιστορία κέρδισε με 6-3 με τέσσερα  γκολ του Ντανιέλ  Μπατιστα κι απο ένα του Μιχάλη Βλάχου και του Λάμπρου  Γεωργιάδη Για την Κοζάνη σκόραραν οι Θωμάς Παπαδόπουλος, Χρήστος Γκάτας και Λεωνίδας Αναστασιάδης. 


Κοζάνη (Τσακιρίδης): Μιχαηλίδης, Βουνοτρυπίδης, Τσανακτσίδης, Δύντσικος, Τσαλίδης, Αναστασιάδης, Παπαδόπουλος Θ., Μακεδόνας, Μαρτσέλο, Γκάτας, Παρασκευάς, Πιπερίδης, Κωτούλας, Καλλιανίδης, Τσάμης, Κίλης, Τζημουλάκας, Ασλανίδης, Θεοδουλίδης, Μαντζιάρης, Μαλούτας, Δογραματζής, Κουλίδης, Καραγιώργος,  



ΑΕΚ: Χιώτης, Κοπιτσής, Κούτουλας, Βλάχος, Μαυροδήμος, Βλαντής, Στυλιανόπουλος, Ρούσεφ, Ατματσίδης, Γεωργιάδης, Μπατίστα, Αρδίζογλου, Παπαθεοδώρου, Ζήσης, Δαδίτσος, Μουρίκης, Μαρτσέλο. 




Διαιτητής του αγώνα ο κ.Γεωργιάδης με βοηθούς τον κ.Παπαδόπουλο Θ.και την  κα Πανυτσίδου.

Δηλώσεις 

















Σχόλια