Επανεκκίνηση της Κοζάνης 2004 - Δυναμώνει διοικητικά


Μετά από το έτος ίδρυσης της  η Κοζάνη 2004 υποβιβάστηκε φέτος  στην Γ' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.

Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής  οικογένειας του Μακεδονικού  είδαν τον υποβιβασμό της θυγατρικής ομάδας σαν μια μεγάλη ευκαιρία για επανεκκίνηση και προσδιορισμό νέων στόχων όχι όμως και της  φιλοσοφίας.

Μετά από πολύωρες  συζητήσεις, ενεργό και πρωταγωνιστικό  ρόλο στην Κοζάνη 2004  αναλαμβάνουν τα αδέρφια Ιορδάνης και Σταύρος Αντωνιάδη.

Δύο αξιόλογοι επιχειρηματίες της πόλης της Κοζάνης,  χρόνια κοντά στον Μακεδονικό και στην Κοζάνη 2004 με όρεξη να δουλέψουν και να προσφέρουν.

Η φιλοσοφία της Κοζάνης 2004 δεν αλλάζει, παραμένει ο συνδετικός κρίκος Ακαδημίας και Μακεδονικού αλλά με αναβαθμισμένο ρόλο και στόχους.

Στόχοι: Η γρήγορη επάνοδος στην Β' ερασιτεχνική και να θυμίσει στα αμέσως επόμενα  χρόνια την παλιά δυνατή και γεμάτη  ταλέντα Κοζάνη 2004.

Αυτά θα επιδιώξουν τα αδέρφια Αντωνιάδη που θα έχουν δίπλα τους τη διοίκηση του Μακεδονικού να βοηθάει με την εμπειρία της όταν χρειάζεται.

Ήδη τα αδέρφια Αντωνιάδη έχουν σηκώσει μανίκια , τρέχουν τα θέματα και ξεκίνησαν τη δουλειά, πάντα με γνώμονα την έως τώρα  φιλοσοφία του Μακεδονικού Κοζάνης.

Σχόλια