2o camp "Νίκος Παπαδόπουλος"

Ο Δήμο Κοζάνης, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία  με το γραφείο Φυσικής Αγωγής  και την P.P. Agencies (Πασχάλης Παπαδόπουλος) διοργανώνουν στην μνήμη του Νίκου Παπαδόπουλου το 2ο CAMP "Νίκος Παπαδόπουλος".
Οι αθλητικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 17 Μαΐου θα συνεχιστούν την Παρασκευή 18 και θα κορυφωθούν το Σάββατο 19  Μαΐου στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΔΑΚ Κοζάνης.

Ο αριθμός  των αιτήσεων των αθλητών που θέλουν να λάβουν  μέρος στο 2ο καμπ Νίκος Παπαδόπουλος είναι υπερβολικά μεγάλο. Για το λόγο αυτό, το γραφείο (Πασχάλη Παπαδόπουλου  αλλά και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, συμφώνησαν ότι θα επιτρέψουν 100 άτομα να πάρουν μέρος στο camp από ηλικίες 9-15 ετών.

Άρα οι μετρήσεις,θα πραγματοποιηθούν μόνο στα άτομα που θα πάρουν μέρος και αυτοί είναι που θα έρθουν το Σάββατο στο ΔΑΚ. 
Οι ακαδημίες, θα μπορούν να  στείλουν  όσους αθλητές μπορούν, θέλουν και  έχουν δεξιότητες!


Σχόλια

  1. Ξέρουμε το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής για το σαββατοκύριακο? Είναι εύκολο να αναρτηθεί στο site?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.