Οριακή και άδικη η ήττα του Καλαμάρα - Τελευταία ώρα (λόγω τραυματισμού) θα αποφασισθεί αν αγωνιστεί για την 3η θέση

Σ'  έναν πολύ δυνατό αγώνα έγινε  πολύ οριακό δόθηκε σπιλντ Ντισιζιον 4-1 στα σημεία στον Κουβανό ο οποίος ήταν η ατραξιόν του τουρνουά  όπως και όλη η ομάδα της Κούβας. 

Πολλοί προπονητές των άλλων ομάδων Σέρβος, Αυστριακός, Εσθονός αλλά και οι δύο Κουβανοί προπονητές πήγαν  μετά τον αγώνα και  έδωσαν συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωταθλητή Πολυνείκη Καλαμάρα  αναγνωρίζοντας έτσι το δυνατό του παιχνίδι και το μεγάλη προσπάθεια που έκανε.

Διαιτητικά δε θα σχολιάσουμε το παιχνίδι γιατί κάποιος έπρεπε να κερδίσει.

Σήμερα  ο Κοζανίτης πυγμάχος του Παναθηναϊκού παίζει στον μικρό τελικό με τον Σέρβο Στεβάνοβιτς Νικολά για την 3η θέση. 

Ο Πολυνείκης από τον χθεσινό αγώνα έχει ένα μικρό σκίσιμο στην μύτη που προβληματίζει τον προπονητή του  για το αν πρέπει να αγωνιστεί ή όχι.

Ο Έλληνας πυγμάχος σ' ένα μήνα έχει υποχρεώσεις στους μεσογειακούς αγώνες και υπάρχει φόβος αν αγωνισθεί σήμερα το επιπόλαιο τραύμα να εξελιχθεί σε πιο σοβαρό.

Όπως δείχνουν τα πράγματα η απόφαση για το αν αγωνισθεί η όχι  θα παρθεί την τελευταία στιγμή ή ακόμα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με την παρουσία του στο τουρνουά αυτό ο Πολεινίκης προετοιμάζεται με τον καλύτερο τρόπο για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από 22 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018 στην Ταρραγόνα της Ισπανίας.

Σχόλια