Αίθουσα γυμναστικής "Μίλτος Τεντόγλου" | Βίντεο

Με πρωτοβουλία του Βασίλη Τσεπίδη και παρουσία του  προπονητή του Μίλτου Τεντόγλου, Βαγγέλη Παπανίκου  και της μητέρας του αθλητή Ιωάννας Παπαδημητρίουυ,  έγινε την Τετάρτη 23 Μαϊου 2018, η μετονομασία της αίθουσας γυμναστικής - πυγμαχίας στο 7ο Δημοτικό σχολείο σε "Μίλτος Τεντόγλου".


Τους πρώτους μήνες του 2016 η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών παραχώρησε μια αίθουσα που βρίσκεται στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών στον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ελιμειώτη , για να επιλύσει το στεγαστικό του πρόβλημα. 

Σιγά σιγά η αίθουσα αυτή με φιλότιμες και επίπονες ενέργειες μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο γυμναστήριο. Σε ένα χώρο όπου εβδομαδιαία αθλούνται αρκετές δεκάδες συμπολίτες μας διαφόρων ηλικιών και των δύο φύλων. Επίσης στο γυμναστήριο αυτό υλοποιούνται αρκετές από τις θεματικές ενότητες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής για τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Πριν από 7 μήνες άρχισαν δειλά - δειλά να συμμετέχουν αθλητές του Ελιμειώτη και σε επίσημους αγώνες πυγμαχίας, με τη φανέλα του Εθνικού Κοζάνης. Η συγκομιδή μεταλλίων για αυτούς τους μήνες είναι: 3 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς και 3 χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο σε διασυλλογικούς αγώνες.      

Για να τιμήσει τον συμπατριώτη μας και κορυφαίο αθλητή του μήκους Μίλτο Τεντόγλου, ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ελιμειώτης  έχοντας και την έγκριση του Διευθυντή του 7ου κ. Φώτη Μπαζάκα αποφάσισε και ονομάτισε αυτήν την αίθουσα γυμναστικής, σε «ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ».

Το παραπάνω τιμητικό και ευχάριστο γεγονός έλαβε χώρα την Τετάρτη 23/5/2018 με μια σύντομη, λυτή όμως άκρως συγκινητική τελετή. Παρόντες ήταν όλοι οι μαθητές, το διδακτικό προσωπικό του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών και φυσικά η μητέρα του Πρωταθλητής μας κ. Παπαδημητρίου Ιωάννα, καθώς και ο Προπονητής που τον ανέδειξε, κ. Βαγγέλης Παπανίκος .

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως την επιμέλεια της επιγραφής, ανέλαβε και υλοποίησε το μέλος του Ελιμείωτη κ. Πέτρος Καράκαρης.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρωταθλητή μας Μίλτο, να είναι πάντα καλά, δυνατός, να συνεχίζει να πετάει, να αποτελεί πρότυπο για την νεολαία μας και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του.




greveniotis.gr

Σχόλια