Η καλύτερη χρονιά φέτος στο Α' τοπικό για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής - δηλώσεις Αναστασιάδη - Ναθαναηλίδης | βίντεο


Άλλη μια χρονιά έφτασε και επίσημα στο τέλος με τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής να κατακτά την 3η θέση που είναι και η καλύτερη που κατέκτησε ποτέ στο Α’  τοπικό με μία συνολική εικόνα που είναι κάτι παραπάνω από ιδανική. 



Σε συνομιλία που είχαμε με τον κόουτς Λεωνίδα Αναστασιάδη,   στο περιθώριο του γεύματος της ομάδας μας είπε πως είναι ευτυχής που η ομάδα τερμάτισε στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα και πως θεωρεί επιτυχημένη στο 99% την χρονιά μιας και αποδίδει το 1% που χαλάει την αρμονία στον σοβαρό τραυματισμό του Γιώργου Χουϊλίδη  ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με την Λευκόβρυση.

Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσιες τις δηλώσεις του chief της ομάδος Λεωνίδα Αναστασιάδη

- Μετά από το τέλος της χρονιάς αυτής θα ήθελα να ευχαριστώ τόσο την διοίκηση και τους παίκτες της ομάδος όσο και τους φίλους του συλλόγου που μας ακολούθησαν είτε εντός είτε εκτός σε κάθε παιχνίδι που δώσαμε .

Είναι χαρά για εμένα να είμαι μέρος της οικογένειας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τιμή να συνεργάζομαι με όλους εσάς

Θεωρώ πως η χρονιά είναι επιτυχημένη κατα 99% και λέω τόσο γιατί το 1% της απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς μας το σπάει η άσχημη στιγμή με τον τραυματισμό του Γιώργο .. ήταν για όλους μας μια άσχημη στιγμή να βλέπουμε έναν ποδοσφαιριστή να στέκεται τόσο άτυχος μα είναι και αυτό δυστυχώς ένα δύσκολο αλλά και πιθανό κακό που απευχόμαστε να συμβεί στον καθένα

Ευχή μου όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου παίκτες διοίκηση και φίλοι της ομάδος να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι και με υγεία να επιστρέψουμε την νέα χρονιά στον φυσικό μας χώρο.

Λεωνίδας Αναστασιάδης



Στην συνέχεια είχαμε την ευκαιρία από πλευράς παικτών να μιλήσουμε και με έναν εκ των αρχηγών της ομάδος τον Δημήτρη Ναθαναηλίδη  όπου εκπροσωπώντας τους παίκτες μας είπε την δική του άποψη για την χρονιά που πέρασε.

Σας παρουσιάζουμε τις δηλώσεις του όπως ακριβώς μας τις παρέθεσε

-Φτάσαμε αισίως στο τέλος έχοντας τερματίσει στην 3η  θέση του βαθμολογικού πίνακα κάναμε μια καλή χρονιά, ξεκινήσαμε με φιλοδοξίες ιστορικά είναι μια από τις καλύτερες θέσεις που έχει πάρει ο σύλλογος στις παρουσίες που είχες στο 'Α τοπικό και αυτό είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενους.

Από την αρχή της χρονιάς δουλέψαμε τόσο με τον πρώην προπονητή μας κύριο Θεόφιλο Παπαδόπουλο όσο και με τον νυν προπονητή τον κύριο Λεωνίδα Αναστασιάδη  προσπαθήσαμε από την αρχή της χρονιάς να παίζουμε σε κάθε έδρα και κάθε παιχνίδι το ίδιο σωστά και συγκεντρωμένα.

Σε ερώτηση μας για πως έκρινε την παρουσία της ομάδας από άποψη φιλοσοφίας φέτος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά ως προς το ότι δεν κοιτάει απλά μια καλή παρουσία η ομάδα η οποία θα την κρατά μαθηματικά στην κατηγορία αλλά στο ότι στοχεύει ψηλά μας απάντησε τα εξής :

Φέτος είναι η αλήθεια πως έγινε σημαντικές και ποιοτικές προσθήκες ποδοσφαιριστών , επένδυσε η ομάδα σε έμπειρους και έτοιμους παίκτες παρά σε ταλαντούχους νεαρούς οι οποίοι αποτελούν σαφώς το μέλλον του συλλόγου.

Έγινε καλή και συστηματική δουλειά στις προπονήσεις από όλους κάτι που έβγαινε και στους αγώνες και για αυτό βρισκόμαστε και στην 3η  θέση.

Στην συνέχεια τον ρωτήσαμε αν το μουδιασμένο ξεκίνημα στην χρονιά ήταν απορία του ότι οι παίκτες παρ' όλη την εμπειρία που είχαν δεν είχαν δέσει δεδομένου ότι αφίχθησαν το καλοκαίρι ως μεταγραφές.

Μας απάντησε λέγοντας μας πως η ομάδα ήθελε χρόνο για να δέσει μιας και με την προσθήκη των ποιοτικών παικτών χρειάστηκε να προσαρμοστούν οι μικρότεροι στα δεδομένα και την εμπειρία των έμπειρων ως ένα σύνολο τονίζοντας πως ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο και στον αποκλεισμό της ομάδας από τον θεσμό του κυπέλλου αλλά και μερικά ατυχή αποτελέσματα λέγοντας πως ο αποκλεισμός αυτομάτως μετέτρεψε σε μονόδρομο την καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ως προς τις φιλοδοξίες του για την επόμενη χρονιά

Μας είπε πως είναι ακόμα νωπή η λήξη του πρωταθλήματος και της σεζόν για να πει κανείς το τι θα καταφέρει την επόμενη χρονιά σημειώνοντας πως όταν υπάρχουν δυο καλές χρονιές στις οποίες θες να πατήσεις επάνω ως βάση πας για κάτι καλύτερο και δημιουργικότερο

Τέλος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους στάθηκαν φίλαθλα δίπλα στην ομάδα λέγοντας πως περιμένει την στήριξη αυτή σε μεγαλύτερο βαθμό την σεζόν που έρχεται!

Δημήτρης Ναθαναηλίδης

Γραφείο Τύπου
Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής

Ακαδημία Π. Βοΐου – Μ. Αλέξανδρος Χαραυγής 2-1 



 Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής - Κοζάνη 1-2 



Μακεδονικός Σιάτιστας – Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 0-2


















Σχόλια