Συνεχίζει με Καραμπατζάκη στον πάγκο ο Μακεδονικός Σιάτιστας - Ξεκίνησε ο σχεδιασμός - Κοντά σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας πολύ κοντά σε νέα συμφωνία είναι ο Μακεδονικός Σιάτιστας  με τον επιτυχημένο  τεχνικό Στράτο Καραμπατζάκη.


Με τον Στράτο Καραμπατζάκη   στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί και τη νέα χρονιά στην Γ'  εθνική ο Μακεδονικός Σιάτιστας.

Πληροφορίες μιλάνε πώς ο νεαρός τεχνικός  ανανέωσε την συνεργασία του με την διοίκηση της Σιατιστινής  ομάδας και θα την καθοδηγεί αυτός και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. 

Εξάλλου, η περυσινή συνεργασία τους κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Ο Στράτος Καραμπατζάκης δικαιωματικά φέρει τον τίτλο του πρωτομάστορα της πορείας του  Μακεδονικού.

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός 
Εδώ και λίγες ημέρες, ξεκίνησε και ο  σχεδιασμός για την επόμενη μέρα της Σιάτιστας. Προτεραιότητα της διοίκησης να κρατήσει τον κορμό που ανέβασε την ομάδα κατηγορία.
Ο Στράτος Καραμπατζάκης  άριστος γνώστης του υλικού του Μακεδονικού  είναι δεδομένο πως γνωρίζει τι και που χρειάζεται να ενισχυθεί η ομάδα  προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν  πως ο Μακεδονικός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές, έναν αμυντικό κι έναν επιθετικό με συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Σχόλια