Παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Κοζάνης: Απονομές


Στην τετράδα των διαιτητών Τσούλη, Κεχαγιά, Βογδόπουλου Πανυτσίδου αναμνηστικές πλακέτες απένειμε ο  αρχιδιαιτητής του ΣΔ Κοζάνης κ. Τσιμεντερίδης Θόδωρος.


Στην φιναλίστ ομάδα του Προπαιδικού ΠΑΟΚ τα μετάλλια παρέδωσε ο πρόεδρος του ΣΔ κ. Παπαδόπουλος  Αντώνης ενώ το κύπελλο έδωσε ο εκπρόσωπος του Δήμου Κοζάνης κ. Πλεξίδας Νίκος.

 Στον πρωταθλητή Ατρόμητο Πτολεμαΐδας τα μετάλλια έδωσε  ο νέος ενωσιακός προπονητής  κ. Καραγκιολίδης Γιώργος και το κύπελλο παρέδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Κυρζόπουλος Πέτρος.

Στην φιναλίστ ομάδα του Παιδικού, Ηρακλή Πτολεμαΐδας  τα μετάλλια έδωσε ο πρόεδρος των προπονητών Ν.  Κοζάνης κ. Παπακώστας Γιώργος  ενώ το κύπελλο ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και ένας εκ των υπευθύνων των παιδικών πρωταθλημάτων κ. Φραντζόπουλος Δημήτρης.

Στην πρωταθλήτρια ομάδα της Σιάτιστας τα μετάλλια έδωσε ο αναπληρωτής Ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης και έτερος υπεύθυνος των παιδικών πρωταθλημάτων κ. Χατζηπαυλίδης Τάσος, ενώ το κύπελλο στην πρωταθλήτρια  Σιάτιστα  παρέδωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Κεχαγιάς Φώτης.

Σχόλια