Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Κοζάνης: Μηδενισμοί σωματείων στο Πρωτάθλημα Μίνι



Μηδενισμοί σωματείων στο Πρωτάθλημα Μίνι


Ο αγώνας Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ – ΔΑΝΑΟΙ 2000 ΚΟΖΑΝΗΣ για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Μίνι δε διεξήχθη λόγω παραίτησης του Α.Μ.Σ. ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ με αποτέλεσμα το μηδενισμό του.

Ο αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ  για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Μίνι δε διεξήχθη λόγω παραίτησης του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ  με αποτέλεσμα το μηδενισμό του.

Ο αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ – Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ  για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος Μίνι δε διεξήχθη γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί  ο Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ με αποτέλεσμα το μηδενισμό του.

Ο αγώνας ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ  για την 8η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Μίνι δε διεξήχθη γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί η Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ και ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ αποχώρησε πριν τη συμπλήρωση του φύλλου αγώνα  με αποτέλεσμα το μηδενισμό του και των 2 σωματείων.

 epskozanis.gr

Σχόλια

  1. Ποιο πρωτάθλημα κύριοι ποιοι μηδενισμοί από το μηδέν ?
    Υποβάθμιστηκε το πρωτάθλημα το διακόψετε Δεκέμβριο και το ξεκινήσατε Μάιο!!!!. Ωραίος προγραμματισμός και σαν να μη έφτανε αυτό μηδενίζετε παιδάκια όταν δε βάζετε βαθμολογία γιατί είναι αντί παιδαγωγική Ενώ ο μηδενισμός είναι παιδαγωγικός Ακούγεται ωραία .Υπήρχαν κι άλλες εκφράσεις στο να κατοκυρωσεται ένα παιχνιδι σ ένα σωματείο.Αναθεώρήστε σας παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκου μηδενισμός σωματειών μίνι Σε παιδια πρώτης τάξης Δημοτικού αντε κ δευτέρας

    Υπάρχει βαθμολογία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΠΣ 5 ΜΉΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΉ ΕΊΧΑΝ ΤΑ ΜΊΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΆΛΑΤΕ ΆΓΙΟ ΠΝΕΎΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο δεν ειναι πλακα δε μπορουμε να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαθηκε το ενδιαφερον Ειπαμε βελτιωση των παιδικων πρωταθληματων. Ποια βελτιωση αληθεια βλεπετε εκτος το οτι βελτιωθηκαν οι μηδενισμοι ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΘΑ ΞΕΧΝΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυο μήνες αποκλεισμό στα παραπάνω σωματεία και γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μηδέν από μηδέν μηδέν .Νέα μαθηματικά της ΕΠΣ.Μηδενίζετε το μηδέν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει το τερματισατε!!!!αυτός που ασχολείται με τα παιδικά καλά θα κάνει να παραιτηθεί!!! 0χ0=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.