Ο Γιώργος Κατσίκας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λύσανδρου Ρήγα, Ράδιο Λόγος | ηχητικό


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στην κατάσταση του Στρατιωτικού Γηπέδου Κοζάνης αναφέρονται για μια ακόμη φορά οι ομάδες της περιοχής , καταγγέλλοντας την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια. Ως παράδειγμα η εικόνα που επικρατούσε στον πρόσφατο αγώνα με τον Περδίκκα, όπως αναφέρει σχετικά ο πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης Γιώργος Κατσίκας, μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα.
«Γινόμαστε ρεζίλι, δεν μπορούμε να ανταλλάσσουμε επιστολές για ένα γήπεδο που βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης , το 2018, τη στιγμή που υπάρχουν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο, στις τουαλέτες, ενώ ο συντηρητής προσπαθεί με νύχια και με δόντια. Πολλά είναι τα προβλήματα και στο ΔΑΚ και με τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων , τους σπασμένους πάγκους. Υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα που πρέπει να λυθούν «, είπε με αγανάκτηση ο ίδιος, αναφερόμενος σε ένα πρόβλημα που χρονίζει.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

– Αγώνας παλαιμάχων στην Κοζάνη για την υποστήριξη του Αλέξανδρου

Η ιστορία του μικρού Αλέξανδρου συγκινεί όλο τον κόσμο και το παράδειγμά του είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους πάντες. Το VIDEO που δημοσίευσαν οι «Ματιές στα Σπορ» , το Σαββατοκύριακο, στο διαδίκτυο, έγινε «viral» και αναπαράχθηκε από παντού, με τον κόσμο να συγχαίρει το 13χρονο αγόρι για τη δύναμη ψυχής του, κατορθώνοντας να σταθεί στα πόδια του, στην μεγάλη μάχη που δίνει για να βγει νικητής από τον Γολγοθά του!

Μιλώντας στο ράδιοΛόγος και τον Λύσανδρο Ρήγα ο αθλητικογράφος Γιώργος Κατσίκας, για την προσπάθεια που κάνει το 13χρονο, σήμερα , παιδί, για να σταθεί στα πόδια του, με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών και τη στήριξη των γονέων του. «Είναι ένας Γολγοθάς. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα ακολουθήσουν άλλες επτά θεραπείες , με φυσικοθεραπείες και αν όλα πάνε καλά, τον Αύγουστο ο Αλέξανδρος θα γυρίσει στην Κοζάνη περπατώντας», τόνισε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για την κατάσταση που βρίσκονται οι γονείς του παιδιού (η ιστορία του οποίου συγκίνησε όλη την Ελλάδα), ο κ. Κατσίκας απάντησε πως στην αρχή η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη , ωστόσο με τη βοήθεια των ομογενών στην Αμερική και της Εκκλησίας, βρέθηκε ένα σπίτι με αυλή , ώστε να βρίσκεται ο μικρός εκτός νοσοκομείου και να μεταφέρετε στο νοσοκομείο για τις θεραπείες που χρειάζονται. Οι ομογενείς παρέχουν όλες τις διευκολύνσεις στην οικογένεια, ενώ η τοπική κοινωνία της Κοζάνης στέκεται αρωγός στον αγώνα του μικρού. Μάλιστα στις 14 Μαΐου, μετά από πρωτοβουλία των Παλαιμάχων, κάλεσαν τους παλαίμαχους της ΑΕΚ και σε έναν αγώνα που θα γίνει στο ΔΑΚ (Δευτέρα 14/5 και ώρα 18.00 στο ΔΑΚ), όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στην οικογένεια για τα μακροχρόνια έξοδα που θα έχουν μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του παιδιού, με δεδομένο ότι θα πρέπει να μεταβαίνει στην Αμερική και στα επόμενα χρόνια, μέχρι την ενηλικίωσή του.

Η συμπαράσταση του κόσμου ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, σε τοπικό επίπεδο, σημειώνει ο ίδιος, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά !



 www.prlogos.gr

Σχόλια