Τελικοί Παιδικού, Προπαιδικού ΕΠΣ Κοζάνης - Ήταν μια ποδοσφαιρική γιορτή - Πρωταθλητές Ατρόμητος Πτολεμαΐδας στο προπαιδικό και Σιάτιστα στο παιδικό | φωτο - βίντεο


Απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική  επιτυχία γνώρισαν οι τελικοί των πρωταθλημάτων  Παιδικού και Προπαιδικού που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κοζάνης το Σάββατο 26 Μαΐου στα ενωσιακά γήπεδα.


Χαμόγελα, ενθουσιασμός, πάθος για τη νίκη, δυνατές μονομαχίες  χειροκροτήματα, γιορτινή ατμόσφαιρα, οικογενειακή συμμετοχή.

Το παρών έδωσαν πολλοί φίλαθλοι  και  γονείς που παρακολούθησαν τις προσπάθειες των παιδιών τους και τα χειροκρότησαν ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Ήταν όλοι νικητές, αφήνοντας μήνυμα πώς και ταλέντο υπάρχει αλλά  και ποδοσφαιρικό μέλλον στο Νομό Κοζάνης.

Σύσσωμη παραβρέθηκε η ΕΠΣ Κοζάνης, πολλοί διαιτητές του ΣΔ Κοζάνης καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Σάββας Χρήστος.


Τελικός Προπαιδικού
Θρίλερ στο Προπαιδικό - Στα πέναλτι ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας

Η αυλαία των δύο τελικών άνοιξε με το παιχνίδι του Προπαιδικού ανάμεσα    στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας  και στον ΠΑΟΚ Κοίλων.
Η αναμέτρηση  στην κανονική διάρκεια της έληξε 2- 2 με τον Ατρόμητο να προηγείται 2-0 με γκολ του Καλόγηρου και Σαρρή αλλά  με τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια να μη παρατάει το παιχνίδι να μειώνει σε 2-1 με τον Τάτσινα και να ισοφαρίζει σε 2-2 λίγο πριν την εκπνοή με τον Μίχο.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τον Ατρόμητο πιο εύστοχο να παίρνει τη νίκη με 6-5  (4-3 στα πέναλτι) και να στέφεται πρωταθλητής .
Δύο πέναλτι απέκρουσε ο Χάιτας του Ατρόμητου.



Η διαδικασία των πέναλτι  με πρώτο πέναλτι να εκτελεί ο ΠΑΟΚ :
Ραφαηλίδης  αποκρούει ο Χάιτας
Καλόγηρος 1-0 για τον Ατρόμητο
Τάτσινας 1-1 ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ
Καραγιάννης 2-1 για Ατρόμητο
Μίχος ισοφαρίζει 2-2
Παναγιωτίδης 3-2 για Ατρόμητο
Αλμασίδης 3-3 ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚ
Ρέλκας 4-3 για Ατρόμητο
Βουνοτρυπίδης  αποκρούει ο Χάιτας


Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Τούνας):  Χάιτας, Φίλκας (63’ Λέρης),  Γιώβης (65’ Καπετάνος),  Γεωργίου, Καραγιάννης, Μπαταούλας, Παναγιωτίδης, Σαρρής (62’ Καραγιαννάκης), Αθανασίου (68’ Δαμιανίδης), Ρέλκας, Καλόγερος.


ΠΑΟ Κοίλων Β’ (Μίχος):Κωνσταντινίδης, Βεντούλης, Ραφαηλίδης, Καραγκούλα, (55’ Μίχος) Βουνοτρυπίδης, Σαμαράς (68’ Μπόντης), Τζημολάκας  (60’ Τζηλαντώνης),Τάτσινας, Κουλοϋσιας, Αλμασίδης, Κουκουφίκας (41' Βρόντζος).



Διαιτητής: Τσούλης
Βοηθοί: Πανυτσίδου, Βογδόπουλος



Τελικός Παιδικού
Εμφατική νίκη της Σιάτιστας  με σκορ 6-1  επί του Ηρακλή Πτολεμαΐδας

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ  με 0-1 η Σιάτιστα με γκολ που πέτυχε για τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας ο Σαπαλίδης  δεν το έβαλε κάτω, στη συνέχεια πήρε μπροστά ,  ήταν καλύτερη, πέτυχε έξι γκολ  σημειώνοντας μεγάλη νίκη με σκορ 6-1 και σήκωσε το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας του  παιδικού για την περίοδο 2017 – 2018.  
Τα γκολ για την Σιάτιστα πέτυχαν: Ντέρος (2), Μέτκαρης (2), Καρακουλάκης, Τσακμάκης  


Ακαδημία Π. Σιάτιστας (Ντέρος Γ.):  Καλαμπούκας, Κατσιάνης (79’ Ώττας), Σαπνάρας, Μητσόπουλος (76’ Αργύρης Β.),  Τζημόπουλος, Ώττας, Δεληζήσης, Καρακουλάκης 67’ Τσακμάκης), Ντέρος (70’ Τσάμος), Μέτκαρης, Αργύρης.


Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας (Πανίδης Γ.): Τζιουβάρας, Δημόπουλος, Πατσίκας, Καριπίδης, Νικόδημος, Σαπαλίδης, Αιχμαλωτίδης, Αρσενίδης (20' Κοσμίδης), Σακωράφας, Σαββίδης, Παπάς. 


Διαιτητής: Κεχαγιάς
Βοηθοί: Βογδόπουλος, Πανυτσίδου

Οι απονομές







Στην τετράδα των διαιτητών Τσούλη, Κεχαγιά, Βογδόπουλου Πανυτσίδου αναμνηστικές πλακέτες απένειμε ο  αρχιδιαιτητής του ΣΔ Κοζάνης κ. Τσιμεντερίδης Θόδωρος.



Στην φιναλίστ ομάδα του Προπαιδικού ΠΑΟΚ τα μετάλλια παρέδωσε ο πρόεδρος του ΣΔ κ. Παπαδόπουλος  Αντώνης ενώ το κύπελλο έδωσε ο εκπρόσωπος του Δήμου Κοζάνης κ. Πλεξίδας Νίκος.



 Στον πρωταθλητή Ατρόμητο Πτολεμαΐδας τα μετάλλια έδωσε  ο νέος ενωσιακός προπονητής  κ. Καραγκιολίδης Γιώργος και το κύπελλο παρέδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Κυρζόπουλος Πέτρος.



Στην φιναλίστ ομάδα του Παιδικού, Ηρακλή Πτολεμαΐδας  τα μετάλλια έδωσε ο πρόεδρος των προπονητών Ν.  Κοζάνης κ. Παπακώστας Γιώργος  ενώ το κύπελλο ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και ένας εκ των υπευθύνων των παιδικών πρωταθλημάτων κ. Φραντζόπουλος Δημήτρης.


Στην πρωταθλήτρια ομάδα της Σιάτιστας τα μετάλλια έδωσε ο αναπληρωτής Ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης και έτερος υπεύθυνος των παιδικών πρωταθλημάτων κ. Χατζηπαυλίδης Τάσος, ενώ το κύπελλο στην πρωταθλήτρια  Σιάτιστα  παρέδωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου κ. Κεχαγιάς Φώτης.
Γιατρός των τελικών ο Αναστάσιος Θεοδωρίδης 


περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Σχόλια

  1. Σας γλεντησε ο Μετκαρης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο θέαμα με πολλά γκολ άλλα σίγουρα δεν έπαιζαν οι δύο καλύτερες ομάδες στον τελικό χωρίς να θέλω να υποβαθμισω την ομάδα του Ηρακλή άλλα πιστεύω επειδή έχω άποψη σχεδόν από όλες της ομάδες έπρεπε ο τελικός ειναι ατρόμητος με την Σιάτιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή προφανώς δεν ξέρετε τις απουσίες και τους τραυματισμους που είχε ο Ηρακλής και έκανε την τρομερή χρονιά που έκανε εκεί που όλοι τον είχαν ξεγράψει τότε να μην μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραυματισμοί και απώλειες για την ομάδα του Ηρακλή θα σέβεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο μπατσής Βασίλης ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.