Άρση Βαρών: Πρωτιά για την Μαρία Πετρίδου του Υπερίων Αλμωπίας | φωτοΜε μια αγκαλιά μετάλλια και το κύπελλο της πρώτης θέσης επέστρεψε η μανδαλιώτισσα αθλήτρια του Συλλόγου Υπερίων Αλμωπίας Μαρία Πετρίδου από το Ποντιακό Κύπελλο που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΑΕΚ υπό την αιγίδα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο της Ν. Φιλαδέλφειας στις 19-20 Μαΐου στους οποίους η Μαρία Πετρίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο του αγώνα στην κατηγορία των 52κ. γυναικών στο Powerlifting ή αλλιώς Δυναμικό τρίαθλο.Ήταν ο πρώτος αγώνας για την 27χρονη αθλήτρια που μετράει μόλις 10 μήνες που ασχολείται με το άθλημα της άρσης βαρών  και το powerlifting και γυρνώντας με το κύπελλο της πρώτης θέσης δήλωσε πολύ χαρούμενη που οι κόποι της ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.

Επόμενος στόχος είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών και Δυναμικού τριάθλου το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στο ταξίδι αυτό η αθλήτρια συνοδευόταν από τον προπονητή της Σπύρο Σταματιάδη και άλλους αθλητές του Συλλόγου  οι οποίοι κέρδισαν επίσης πολλές διακρίσεις και μετάλλια.


Η Μαρία Πετρίδου ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές και χορηγούς της τονίζοντας πως η βοήθεια τους στους στόχους που έχει θέσει είναι πολύτιμη.ΧΟΡΗΓΟΙ Thermoplus Παπάζογλου Νίκος Γιαννιτσά-THE GAME  internet cafe Σκύδρα - Spot Team του Τέλη  Ευθυμιάδη στην Βέροια.- Εξοπλισμοί ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Βέροια-SOLAR SYSTEMS HELLAS Αλέξανδρος Χαραλαμπίδης Μάνδαλο- BIOGENIC Pro Nutrition Νίκος Παπαγεωργίου Συμπληρώματα Διατροφής.

Σχόλια