1988 - 2018 Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΔΥΝΑΜΗ - Γιορτάζοντας τα τριάντα χρόνια αθλητικής παρουσίας !!!

Στο στολίδι της πόλης μας, στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης επέλεξε να γιορτάσει ο σύλλογός μας τα 30 χρόνια από την ίδρυση του!!! 




Μπροστά σε φίλους, γονείς, αθλητές και καλεσμένους, παρουσιάστηκαν επιδείξεις όλων των αθλημάτων που καλλιεργεί στα τμήματά του ο σύλλογός μας. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ , ΡΥΘΜΙΚΗ , ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ , ΜΠΑΛΈΤΟ περιελάμβανε το τετράωρο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι γυμναστές μας για αυτή την αθλητική γιορτή!!!



    Στην έναρξη του προγράμματος έγινε μια μικρή αναφορά των όσων έπραξε στα 30 χρόνια ο Σύλλογος. Πολλά παιδιά πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τα τμήματα του, δημιουργώντας μια αθλητική παιδεία στους νέους της περιοχής και μαθαίνοντας στους αθλητές τον σεβασμό ,την πειθαρχία, την υπομονή και επιμονή, την εργατικότητα και βέβαια την αγάπη για το σώμα τους. 



Σε αγωνιστικό επίπεδο κατάφερε να αναδείξει στο αγώνισμα του Ταεκβοντο 5 παγκόσμιους πρωταθλητές ,να αποσπάσει 12 πανευρωπαϊκές διακρίσεις, 2 μεσογειακές, 2 βαλκανικές και περισσότερα από 300 πανελλήνια μετάλλια!!!


     Ακολούθησαν βραβεύσεις των πρωταθλητών για το έτος 2017 -2018 καθώς και των ανθρώπων που στηρίζουν τον Σύλλογο!!!



     Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές του, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα των επιδείξεων, τους γυμναστές και προπονητές για το δημιουργικό της γιορτής και επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Κοζάνης και τον Πρόεδρο του Ο.Α.Π.Ν Κύριο Ιωαννίδη Ιωάννη που έδωσε το παρόν και είναι πρόθυμος να στηρίξει κάθε αθλητική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογός μας!!! 

Ραντεβού πάλι τον Σεπτέμβριο, για να διανύσουμε την τέταρτη Δεκαετία!!!









Σχόλια