ΓΣΚ Λασσάνης: Τελετή λήξης περιόδου 2017-2018 - Ανακοινώθηκαν ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, οι προπονητές του σωματείου , οι νέες συνεργασίες και μεταγραφές | φωτο - βίντεο


Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση για την λήξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομών και των αγωνιστικών ομάδων της ομάδας μπάσκετ του Λασσάνη.





Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας  διοργάνωσε την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες.
 Όλα αυτά τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά συμμετείχαν με πάθος στο  πρόγραμμα των τμημάτων τους

Η τελετή ξεκίνησε με τι άλλο; με μπάσκετ!!!
Έφηβοι, παίδες, Νεανίδες,  Κορασίδες,  Τζούνιορ κάτω από το βλέμμα του κ. Μήτσιαλου αποχαιρέτησαν τη χρονιά παίζοντας  και προσφέροντας θέαμα με τις περίτεχνες ενέργειες τους.



Ο κ. Κούρας στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε γονείς αθλητές προπονητές και συνεργάτες αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της νέας σεζόν.  Το μήνυμα που έστειλε ήταν σηκώνουμε τον πήχη πιο ψηλά.  Βάζουμε νέους στόχους.  Δυναμώνουμε όλα τα τμήματα.

Στη συνέχεια παρουσίασε το προπονητικό τιμ το οποίο αποτελείτε από τους  Γιάννη Μήτσιαλο, Γιώργος Μούσιος, Αλέξανδρος Δημόπουλος, Δημήτρης Μάστορας και   Θόδωρος Βαρταλάς.

Τέλος ανακοίνωσε και δύο μεταγραφές στην ανδρική ομάδας τους  Φάνη Ναϊπλή από τον ΑΠΣ Πτολεμαΐδας και τον Νώντα Σταυρίδη από τον Φοίνικα Πτολεμαΐδας αλλά και μια μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα .  
Πρόκειται για την έμπειρη αθλήτρια  Εύη Μαραγκού η οποία αγωνίστηκε στο Ρύσιο  Α1 κατηγορία.  
Με τις ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι η σεμνή τελετή λήξης της αθλητικής οικογένειας του Λασσάνη   έλαβε τέλος!













Σχόλια