Άτλας Κοζάνης: Θερινοί αγώνες 9-12 ετών συλλόγων Κ.Δ. Μακεδονίας


Μ ε την συμμετοχή στους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών 9-12 ετών, έκλεισε ο αγωνιστικός κύκλος  2017-18 των μικρών αθλητριών μας.
 Με την αγωνιστική τους παρουσία σ’  αυτούς τους αγώνες,  με τον μεγάλο αριθμό αθλητών-τριων των συλλόγων της Κ.Δ. Μακεδονίας,   έδειξαν ότι ο ΑΤΛΑΣ μπορεί να γίνει μια νέα κυψέλη στη πόλη μας, για το άθλημα της κολύμβησης.  Και αυτό  γιατί η όλη τους προετοιμασία ήταν ελλιπής με μία προπόνηση την εβδομάδα στην ώρα του κοινού (9-10 το βράδυ)!



Στους αγώνες ο ΑΤΛΑΣ συμμετείχε με τις:  ΓΚΟΥΜΑ ΦΡ.(13 χρ.) και με τις 10-χρονες ΧΟΔΡΟΚΩΣΤΑ Χ., ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ Κ., ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ Β., ΤΟΠΑΛΗ Ι.,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Κ.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και την προπονήτρια Τόλιου  Αγνή και κάνει ακόμη μια φορά έκλυση στο Δ. Κοζάνης να ξαναδεί το αίτημά μας για παραχώρηση χώρου και χρόνου στη πισίνα  για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, να σταματήσει την μονοπωλιακή κατάσταση, να δώσει την εναλλακτική λύση στα παιδιά και τους γονείς της πόλης και ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ  ότι θα ξαναδημιουργήσουμε έναν  επιτυχημένο σύλλογο κολύμβησης
Με τιμή το ΔΣ

Σχόλια