Ηρακλής Κοζάνης: Ευχαριστήρια επιστολή - Λύση συνεργασίας με Τζιλίνη

Ο Ηρακλής Α.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει με τον κ. Ζήση Τζιλίνη, Προπονητή – Φίλο – Άνθρωπο – Συνεργάτη, που επί 10 συναπτά έτη βοήθησε με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην αναμόρφωση αλλά και στην αναγνώριση του συλλόγου μας όχι μόνο στη Δυτική  Μακεδονία αλλά και στην υπόλοιπη μπασκετική Ελλάδα.

 Κατάφερε (την πιο νέα ομάδα μπάσκετ της Κοζάνης εκείνη την περίοδο) μέσα σε δυο χρόνια με σωστή οργάνωση, κατάλληλες προσθήκες αθλητών και πολύ δουλειά να ανεβάσει το Σύλλογο στις Εθνικές κατηγορίες που πρωταγωνίστησε επί 6 συνεχόμενα χρόνια κατορθώνοντας να βρίσκεται πάντα στις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της ομάδας του Ηρακλή ήταν η καταξίωσή της ως η πρώτη ομάδα της πόλης που ανέβηκε στην πολύ δύσκολη τότε Β' Εθνική κατηγορία σημειώνοντας αξιέπαινη πορεία και πάλι με τη συμβολή του κ Τζιλίνη, ο οποίος είχε αναλάβει εξολοκλήρου το δύσκολο έργο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις συμμετοχής των Εθνικών κατηγοριών, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλες ομάδες της περιοχής να διεκδικήσουν αντίστοιχες θέσεις δείχνοντας ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν θέτεις στόχους αλλά και φέροντας στη δύναμή της αξιόλογους αθλητές όπως ο Γιάννης Γιαννούλης κι ο Γιώργος Γιαννουζάκος που πρωταγωνίστησαν σε Εθνικά και Διεθνή γήπεδα τιμώντας την ομάδα του Ηρακλή ΑΣ Κοζάνης με την παρουσία και τη συμμετοχή τους.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να  ευχαριστήσουμε τον κ Τζιλίνη και για τη συμβολή του εκτός από την πορεία της ομάδας μέχρι και την άνοδό της στις εθνικές κατηγορίες, για την πορεία της από την πτώση στο Β'  Τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, στο Α’ Τοπικό  όπου και πάλι κατόρθωσε να διακριθεί τερματίζοντας στη 2η θέση, με το «πάντρεμα» έμπειρων αθλητών και νέων αθλητών μας από τα τμήματα υποδομής και πάντα με γνώμονα το αθλητικό γίγνεσθαι, την υπομονή και τη σκληρή δουλειά. 

Εκ μέρους όλου του συλλόγου, Διοίκησης, μελών, αθλητών και προπονητών ευχόμαστε να  είναι πάντα καλά ο ίδιος, η οικογένειά του και οι συνεργάτες του και να έχει πάντα επιτυχίες στη ζωή του.

Μετά τιμής
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Μιχάλης Μαλούδης



Σχόλια

  1. Τώρα διέλυσε το Μιχαλακη!!!!!!Προπονητης που ανεβαζει την ομάδα από το Β Τοπικο στην Γ Εθνικη και απολύεται αυτο μπορείς μονο εσυ Μιχαλακη να το κανεις!!!!! Ομάδα μοντελο σου κάνε ο χοντρός με όλους απεναντι.... ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχήν ο προπονητής έκανε ότι έκανε λόγω των γνωριμιών του και μόνο, αν έβλεπες τα παιχνίδια ούτε στην επίθεση ούτε πίσω είχε κάτι συγκεκριμένο. Την ανέβασε Β' εθνική όπως λέει και ο παρακάτω, αλλά δεν νομίζω ότι είναι επιτυχία να χρεώνεις την ομάδα με 40άρηδες όπως ο Κέκελης, Γιαννούλης, Γιαννουζάκος και να μην έχεις δικά σου παιδιά. Ουσιαστικά ήρθε η ώρα για ανανέωση, ολική και το θεωρώ σωστό. Τώρα για το διέλυσε το, με τις ακαδημίες που έχει το θεωρώ λίγο δύσκολο! Όλες οι ομάδες κάνουν τον κύκλο τους κι επιστρέφουν.

      Διαγραφή
  2. Ο ίδιος προπονητής δεν την έριξε στο Β' Τοπικό γιατί ήθελε να κάνει τον καμπόσο με Β' Εθνική και τετοιες εξυπναδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος.. Να και κάποιος που μιλάει με στοιχεία και όχι με βάση τις προσωπικές κόντρες και τα κόμπλεξ..

      Διαγραφή
  3. Μαλουδη εισαι οτι χειροτερο πραγματικά ντρέπομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει να είσαι ο ίδιος και να έχεις γράψει 3 σχόλια ε? Τουλάχιστον αν "τα έχεις" μπορείς να τα γράψεις επώνυμα. Μήπως είσαι και πρώην ταλεντάκι της ομάδας και πονάς?κάπου πάει το μυαλό μου..

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Β ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΛΟΥΔΗΣ.ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ....ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΕΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΖΙΛΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ....ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ....ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ....ΕΛΕΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε μόνο με τις γνωριμίες ομάδα δεν γίνεται, πρέπει να ξέρεις και λίγο το αντικείμενο. Κάτι τέτοιο δεν φαινόταν στα παιχνίδια του χοντρού. Τώρα όσο για την απόφαση να σταματήσει την ομάδα που λες, να έχεις κατά νου ότι κάποια στιγμή, όταν δεν έχεις ούτε χορηγείες, ούτε τον κόσμος, ούτε στηριξη απο τους φορείς τα χρήματα τελειώνει. Και για να αφήσουμε την κριτική που λες, τη χρονιά που ανέβηκε στη Β' θυμάσαι κάποια άλλη ομάδα της πόλης να έβγαλε έστω ανακοίνωση για συγχαρητήρια? ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  5. ο Τσιλίνης πάει Άργος & βάζει υποψηφιότητα για γ' εθνικη
    Εκει στην ομάδα τα ακούτε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν για να λέμε τα πραγματα με το όνομα τους ...Λοιπον αν μου βρείτε προπονητη σαν τον Τζιλινη με τέτοιες ικανότητες,Δύο χρόνια 2 ανοδους Από Β κατηγορία άνοδος από Α κατηγορία άνοδος οι άλλοι προπονητες για να μας πούνε πότε καταφερανε αυτά που έχει κάνει ο ανθρωπος αυτός;;;;; Μιλαμε για ικανότατο κοουτς με μυαλο,ξεχνατε ευκολα βλέπω τις 30αρες και τις 40 αρες φετος....και το ξαναλεω απέναντι σε όλους και σε όλα!!!!!Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΘΟΝΟΣ περισσεύει σ αυτον τον έρμο τοπο.Φταστε τον και σεις και μετά κρίνετε τον.Σας ενοχλεί όμως που δεν μπορειτε να τον φτάσετε!!!!!Κάτω τα χέρια απ' τον καλύτερο κοουτς της περιοχής.....Α και κάτι τελευταίο ας κοιταξουν εκεί στον Ηρακλή τους προπονηταραδες που έχουν στα άλλα τμήματα.Προπονητες μόνο για την συνδρομή.....χωρίς καμία απολύτως διάκριση ΠΟΥΘΕΝΑ για ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!Μην σκατε για τον Τζιλινη κανουν ΚΡΑ οι ομαδες,εσείς κοιτάξτε να αποβάλλετε τα κομπλέξ που έχετε με τον Ανθρωπο!!!!!Τζιλινη καλή τύχη και καλή επιτυχία που είμαι Σιγουρος ότι θα την έχεις στο οποίο νέο σου Λιμάνι!!!!!Είσαι ο Καλύτερος σ αυτό που κανεις,οι υπόλοιποι έρχονται Δεύτεροι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.