Έπαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε, η Α.Ε Γραμμοχωρίων

Το ένστικτο της επιβίωσης διατήρησε στην υψηλότερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τα «ελάφια»,  που την πιο κρίσιμη στιγμή έγιναν μια …γροθιά και στο φινάλε πανηγύρισαν το δικό τους πρωτάθλημα με την ανανέωση του εισιτηρίου τους στην πρώτη τοπική. Τα «ελάφια» φλέρταραν πιο έντονα από ποτέ με τον υποβιβασμό και την φετινή χρονιά, αλλά στο φινάλε χαμογέλασαν.


Ο απολογισμός της ομάδας σε 26 αγώνες ήταν μόλις 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 16 ήττες, έχοντας την 2η χειρότερη επίθεση με 27 γκολ, ενώ δέχθηκε 68, έχοντας γενικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μία πολύ μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα.

«Όαση» στην επιθετική ανομβρία ο Λιάπης
Καταλυτικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισαν τα γκολ του Λιάπη, που έμοιαζαν με ατόφιο χρυσάφι στα εντός έδρας παιχνίδια με Χιλιόδενδρο και Βογατσικό. 
Ο νεαρός σέντερ φορ ήταν ο μόνος που πέτυχε διψήφιο αριθμό τερμάτων (10) συνεισφέροντας τα μέγιστα στην σωτηρία της ομάδας του.

Ενδεικτικό της «όασης» στην επιθετική έρημο των Γραμμοχωρίων είναι το γεγονός πως ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, Γαλάτης, σκόραρε μόλις 4 φορές.
Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι : Μήλιος 3, Τζιώτζης Β., Μπορόζης και Τράσιας 2 και από ένα γκολ οι : Γακίδης, Παπαρίζος, Νικολαϊδης και Παπαδάμου, ενώ ένα αυτογκόλ υπέρ τους είχε ο Μπορόζης του Καλοχωρίου

Η έλευση του Μπάμπη Θεοχάρη σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν αποδείχθηκε ιδιαίτερα εύστοχη και σε συνδυασμό με την αυταπάρνηση και το πάθος που οι παίκτες έβγαλαν μέσα στο γήπεδο, όλα έγιναν πιο απλά.

Ίδια ομάδα και του χρόνου
Η επιβράβευση ήρθε με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών που θα χαράξουν κοινούς δρόμους και τη νέα σεζόν.
Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν το περσινό ρόστερ αναμένεται να παραμείνουν αμφότεροι, ενώ και η διοίκηση συνεχίζει ως έχει.
Στόχος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, προκειμένου το περσινό παρ’ ολίγων πάθημα να γίνει αυτήν την φορά μάθημα στις τάξεις των «ελαφιών».

sentranews.gr

Σχόλια