Επιτυχημένη και με πολλές Ελπίδες… η τελετή λήξης για φέτος της ‘’Ακαδημίας Εορδαικός’’ | φωτο

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά η ετήσια εκδήλωση για την λήξη λειτουργίας της Ακαδημίας. 

Η εκδήλωση άρχισε με τον αγώνα των μικρών με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. 

Συνεχίστηκε με τον αγώνα των γονέων. 

Στη συνέχεια της εκδήλωσης και αφού συγκεντρώθηκαν όλοι ο Γιάννης Κουλίδης με σύντομο χαιρετισμό συνεχάρη τα παιδιά, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, προπονητές και τους συνεργάτες και ενημέρωσε το πλάνο της Ακαδημίας για τη συνέχεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντ/ρχος αθλητισμού και πολιτισμού Γιάννης Αριστερίδης κ ο εκπρόσωπος της 9ης Ταξιαρχίας Αντισυνταγμταρχης Στέφανος Δοξάκης ,και ο Γιάννης Αβραμίδης Αντ/ρχος Αμυνταίου. 

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γιώργος Μωυσιάδης αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για τη φετινή παρουσία τους και επιτυχία τους και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή την καινούργια προσπάθεια.

Ακολούθησαν οι απονομές. 

Ο Γιάννης Αριστερίδης καλέστηκε να απονέμη το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς στο Στέλιο Μπρεγκόλη και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Πτολεμαΐδας θα στηρίξει αυτήν τη νέα πρόταση. 

Τιμητική πλακέτα προς την 9η Ταξιαρχία παρέδωσε ο πρόεδρος της Ακαδημίας στον Κον Αντις/ρχη που και αυτός με τη σειρά του συνεχάρη όλους για το μέχρι τώρα έργο τους. 

Τέλος όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν μετάλλια. 

Φυσικά, η συνέχεια ανήκε σε όλους τους παρευρισκόμενους με την Ακαδημία να τους προσφέρει πλούσιο γεύμα, υπό τους ήχους των μουσικών ποντιακών επιλογών του Κώστα Ταρατσίδη και τον Στέλιο Τερζίδη.


Σχόλια