Στον ΟΦΗ ο Παύλος Κυριακίδης !


 Μερικά... λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Δεληγιαννίδη, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ένταξη του Παύλου Κυριακίδη ως ελεύθερου στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν.


Πήραν... φόρα κι ανακοινώνουν συμφωνίες στον ΟΦΗ, καλύπτοντας κενά κι ενισχύοντας το έμψυχο υλικό τους, ενόψει της επιστροφής στη Superleague τη σεζόν 2018/19.

Έτσι, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ως δανεικού από τον ΠΑΟΚ, οι Κρητικοί γνωστοποίησαν -πάλι μέσω Facebook-  τη συμφωνία με τον Παύλο Κυριακίδη, με τον οποίο τα είχαν βρει εδώ και αρκετές ημέρες κι απέμεναν μόνο τα τυπικά για το επίσημο της μετακίνησής του.

Ο 26χρονος (3/9/91) αμυντικός μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο. Έχοντας γεννηθεί στην Κοζάνη, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μέγα Αλέξανδρο και αγωνίστηκε κατά σειρά στην ομώνυμη ομάδα της πόλης του (2010/11), στον Πανηλειακό (2011-13), στη Ζάκυνθο (2013/14), στον Ηρακλή (2014-17) και στους Περιστεριώτες (2017/18).

Κατά την περσινή σεζόν κατέγραψε έξι συμμετοχές στη Superleague και τέσσερις στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση των Κρητικών στη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ μας, μια ακόμη σημαντική μεταγραφική υπόθεση. Ο Παύλος Κυριακίδης, απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας μας και θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ. Η συμφωνία του ΟΦΗ με Κυριακίδη, είναι για ένα χρόνο. Ο Παύλος Κυριακίδης είναι παλιός γνώριμος του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ηρακλή. Ο Παύλος Κυριακίδης γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1991 στην Κοζάνη. Εχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Πανηλειακό, Ζακυνθο, Ηρακλή και Ατρόμητο».

Η ανάρτηση των Ομιλητών για την 4η καλοκαιρινή τους προσθήκη, μετά τους Σωτηρίου, Κοροβέση και Δεληγιαννίδη:



 gazzetta.gr 

Σχόλια