Τουρνουά Μακεδονικού Κοζάνης … Συμμετέχω άρα κερδίζω ! Οι Μπόμπιρες πρόσφεραν ωραίο και ελπιδοφόρο θέαμα | φωτο


 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 6ο  παιδικό Τουρνουά,  Συμμετέχω άρα κερδίζω  που διοργάνωσε ο Μακεδονικός Κοζάνης 15-16- 17 /6 στα ενωσιακά γήπεδα.


Πριν από 6 χρόνια, έγινε η αρχή και το τουρνουά  “Συμμετέχω άρα κερδίζω”  συνεχίζει …
Οι διοργανωτές γνώριζαν καλά πόσο δύσκολο ήταν το φετινό εγχείρημα, ωστόσο προσπάθησαν πολύ και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Το μόνο εύκολο θα ήταν να ματαιώσουν το ραντεβού,  αφού ο καιρός φαινόταν αρχικά να μην είναι σύμμαχος αλλά αυτοί έπραξαν το αντίθετο και Θεού επιτρέποντος από τη μια και από την άλλη το  μεράκι και η  διάθεση , στοιχεία συνοδευόμενα από την εμπειρία, όλα πετυχαίνονται.

Στην ιστορία λοιπόν πέρασε το 6ο  τουρνουά που συνδιοργάνωσε και φέτος ο Μακεδονικός Κοζάνης  με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον ΟΑΠΝ Κοζάνης   στα ενωσιακά γήπεδα  με το αποτέλεσμα της προσπάθειας να είναι απόλυτα επιτυχημένο.

Τουρνουά που έγινε θεσμός και σημείο αναφοράς στα ποδοσφαιρικά στέκια της Κοζάνης αλλά και γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας, φιλοξενώντας ομάδες προερχόμενες από ιστορικούς συλλόγους και ομάδες που έκαναν τα πρώτα τους βήματα.


Ποδόσφαιρο, διασκέδαση, σύσφιξη σχέσεων, ανάπτυξη του αθλήματος στη βάση του, Στοιχεία… πολυτέλεια στη δύσκολη εποχή μας.
Και το κυριότερο; Ραντεβού για το μέλλον.

Όπως προαναφέραμε, ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του 6ου   τουρνουά ήταν και η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη βάση του.
Πολλές ομάδες, διαφορετικές νοοτροπίες, τακτικές, αντιλήψεις.
 Όλες μαζί πρόσφεραν ένα ωραίο και ελπιδοφόρο θέαμα.

Οι ομάδες υπό την καθοδήγηση  των προπονητών τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο την ευχάριστη παρουσία και όχι αναγκαστικά τη νίκη με τους γονείς να ανταποδίδουν με ζεστό χειροκρότημα και πλατιά χαμόγελα .

Μπράβο σε όλους!


Τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  της Κοζάνης Σάκης Σίμπος
Ο Μακεδονικός  τίμησε για την  προσφορά του στο Κοζανίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο   τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Κοζάνης Σάκη Σίμπο τεχνικό διευθυντή της ΑΠ Βέροιας έναν σπουδαίο  άνθρωπο που ξεχωρίζει για το ήθος του άλλα και για  την αγάπη του στα παιδιά και στο ποδόσφαιρο .

Την τιμητική πλακέτα στον κύριο Σίμπο παρέδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής   και πολύ καλός του φίλος κύριος  Νίκος  Γκουζγκούνης. Ο  Άνθρωπος που είναι δίπλα στην ομάδα του Μακεδονικού  πολλά  χρόνια,  πρόσφερε και προσφέρει τα μέγιστα απ’  όπου κι όποτε του έχει ζητηθεί.


Το αναμνηστικό έπαθλο στην Ακαδημία της Βέροιας το παρέδωσε ο προπονητής του Μακεδονικού κύριος Τάκης Καραθανάσης.


Αναμνηστικά έπαθλα δόθηκαν σε όλες τις ακαδημίες
Μοιράστηκαν επίσης στα μικρά παιδιά όλων των ακαδημιών  παραμυθάκια
Τα παραμυθάκια της .... ήταν μια προσφορά των “Νέων του Ελλησπόντου”

Οι Ευχαριστίες των διοργανωτών
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο στόχος και ο σκοπός που είχαμε θέσει από την αρχή επιτεύχθηκε στο ακέραιο, ένας στόχος τόσο απλός και κοινότυπος αλλά παράλληλα και τόσο δύσκολο να πιαστεί εάν δεν υπάρξει άριστη συνεργασία”, επεσήμαναν οι διοργανωτές.

Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Κοζάνης για την παραχώρηση των γηπέδων , την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον ΟΑΠΝ Κοζάνης για την συνδιοργάνωση.”

Η   μεγάλη “δύναμη”  του τουρνουά ,ήταν  οι εθελοντές... αθλητές του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004 που  τρεις ημέρες έδωσαν τον καλύτερο  τους εαυτό   για να στεφθεί με επιτυχία το τουρνουά.
Ένα ευχαριστώ και στο τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης,   για τα παραμυθάκια της playmοbil.


Θέλουμε επίσης  να ευχαριστήσουμε
anteos Shoes Kozani - Υποδήματα Ζιάμπρας, αρτοποιεία Πουλιάνα,  Αλλαντικά Τσιώνη )
Ένα μεγάλο ευχαριστώ   στις ακαδημίες που τίμησαν το τουρνουά  με την παρουσία τους και τέλος τους γονείς της Ακαδημίας του Μακεδονικού που όλες τις  ημέρες ήταν παρόν  στο τουρνουά και βοήθησαν στην σωστή λειτουργία του.

Ραντεβού του χρόνου!!!


































περισσότερες φωτο 





Σχόλια