Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της χρονιάς των ακαδημιών των Διόσκουρων


Την Κυριακή 23/06, το ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ¨Ι. ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ¨ γέμισε ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ. Σε μια απλή και σεμνή εκδήλωση, ένεκα της λήξης της χρονιάς, αθλητές και γονείς των Ακαδημιών μας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρά του ότι βρισκόμαστε στη λήξη της περιόδου (τέλη Ιουνίου), μας τίμησαν με τη μαζική παρουσία και συμμετοχή τους.


Το πρόγραμμα περιλάμβανε εσωτερικά διπλά παιχνίδια για κάθε τμήμα, διαγωνισμούς με δώρα για τους νικητές, αλλά και αγώνα μεταξύ προπαιδικού και μικτής γονέων (μαμάδες-μπαμπάδες). Επίδειξη υψηλής τεχνικής από τους πολύ βελτιωμένους ¨μικρούς¨ και υψηλά σκορ, χαρακτήρισαν όλα τα παιχνίδια!!

Και ενώ όλη η εκδήλωση κυλούσε ομαλά, ήρθε το κλου της ημέρας, ο τελευταίος αγώνας Προπαιδικό-Γονείς!! να ταράξει τα νερά. Οι γονείς μετέδωσαν στα παιδιά την εμπειρία τους και τους δίδαξαν το πώς γίνεται να κερδίσει κάποιος σκοράροντας λιγότερους πόντους από τον αντίπαλο. MVP του παιχνιδιού βγήκε ο διαιτητής και η γραμματεία….

Οι νεαροί αθλητές υπέβαλλαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή γονέων αλλά ο κανονισμός είναι σαφέστατος μπορούν να αγωνίζονται 5 άνδρες στο ανδρικό και 5 γυναίκες στο γυναικείο άρα στην μικτή γονέων 10! Και οι γονείς τήρησαν το fair play αγωνιζόμενοι μόνο με 7 παίκτες.

Ο γιατρός αγώνα δεν χρειάστηκε καθόλου παρά την ιδιαίτερη σκληρότητα του παιχνιδιού οπότε τον βάλαμε να παίξει αν και μάλλον προσπαθούσε να χειρουργήσει την μπάλα παρά να σουτάρει. Επίσης οι φήμες που λένε ότι ο διαιτητής μάρκαρε τους νεαρούς είναι ανυπόστατες απλά έπαιρνε καλή θέση για να βλέπει την φάση.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι ΓΟΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ με σκορ 35-33 όπως μαρτυράει το ταμπλό στις φωτογραφίες.

Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και το κέρδος για εμάς ήταν τα χαμόγελα ικανοποίησης που εισπράξαμε απ΄όλους, για κάτι απλό και κυρίως οικογενειακό και χαλαρό!!!

Σε ότι αφορά τις προπονήσεις, το προπαιδικό συνεχίζει την προετοιμασία του κανονικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ οι Ακαδημίες θα τις ολοκληρώσουν το Σάββατο 30 Ιουνίου. Υπενθυμίζουμε ότι τα τμήματα της Σκ΄ρκας το Σάββατο θα προπονηθούν 2 ώρες νωρίτερα, δηλ. ΟΧΙ 14:00-16:00, ΑΛΛΑ 12:00-14:00 αντίστοιχα.
Καλό καλοκαίρι σε όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβριο, ανανεωμένοι και ορεξάτοι!!!!!

 dioskouroibc.gr 

Σχόλια