Χάντμπολ : Στο παιδικό του ΠΑΟΚ ο Κοζανίτης αθλητής του ΑΟ Κοζάνης Γιάννης Καρυπίδης

Ο Γιάννης Καρυπίδης με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιάννη Μπιζέτα
Σύμφωνα με πληροφορίες του "Ματιές στα σπορ" μια νέα σελίδα ανοίγει για τον νεαρό ταλαντούχο αθλητή του ΑΟ Κοζάνης  Γιάννη Καρυπίδη.  


Το μεγαλύτερο βήμα στην έως τώρα καριέρα του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ετοιμάζεται να κάνει  ο 16χρονος αθλητής του ΑΟ Κοζάνης  Γιάννης Καρυπίδης.

Ο νεαρός ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος πίβοτ όπως όλα δείχνουν  θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Το ταλέντο του δε πέρασε απαρατήρητο  από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και μετά από επαφές που υπήρξαν ανάμεσα σε ΑΟ Κοζάνης, αθλητή και την οικογένειά του αθλητή, επήλθε η συμφωνία.

Ο Γιάννης Καρυπίδης λόγω σχολικών υποχρεώσεων του (τη νέα χρονιά θα είναι μαθητής Β'  Λυκείου) έκλεισε στον Δικέφαλο με υποσχετική ενός έτους.

Δευτέρα έως Πέμπτη θα προπονείται εδώ στην Κοζάνη με την έως τώρα ομάδα του, τον  ΑΟΚ κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Μάκη Μιχαηλίδη  και από Παρασκευή έως την Κυριακή θα  πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ υπό την επίβλεψη του προπονητή κ. Γιάννη Μπιζέτα.


Ο Γιάννης Καρυπίδης ανάμεσα στον προπονητή κ. Γιάννη Μπιζέτα και τον πατέρα του κ. Θόδωρο Καρυπίδη περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας,.Μαζί στην φώτο και ο έφορος του ΠΑΟΚ,  ο προπονητήςτου στον ΑΟΚ κ. Μάκης Μιχαηλίδης και ο γνωστός για το φιλοπαοκτζίδικα αισθήματα Αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Ηλίας Κάτανας


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.