Ο Βασίλης Παπαζήσης στο «Smartfootball Athens Camp 2018»

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το «Smartfootball Athens Camp 2018», στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου! Από τις 2 μέχρι τις 6 Ιουλίου τα παιδιά που θα λάβουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με τη νέα καινοτόμο μεθοδολογία «Smartfootball» και να γνωρίσουν την Καταλανική φιλοσοφία!


Το newsacademies.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και σας παρουσιάζει τη δεκάδα προπονητών που θα είναι στο καμπ και θα μεταφέρουν στα παιδιά όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν για την καινοτόμο μεθοδολογία προπονητικής ποδοσφαίρου.

Το καμπ θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία Ισπανών καταξιωμένων προπονητών, οι οποίοι είναι ειδικοί στη μεθοδολογία «smartfootball» και το τεχνικό τιμ της διοργάνωσης συμπληρώνουν Έλληνες κόουτς εκπαιδευμένοι πάνω στον συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς και με εμπειρία για να περάσουν στους πιτσιρικάδες τη μεθοδολογία αυτή και στο μέλλον οι νεαροί ποδοσφαιριστές να έχουν τη δυνατότητα να δουλεύουν ακόμη περισσότερο με το μυαλό μέσα στο γήπεδο!

Αναλυτικά το… who is who των προπονητών του «Smartfootball Athens Camp 2018»:


ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
Είναι κάτοχος UEFA A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία), πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1) ενώ έχει ακόμα δίπλωμα, «Πτυχίο Ανάλυσης Απόδοσης & Βιντεοανάλυση». Έχει εργαστεί στην ακαδημία «Μπέμπηδες Βατερού», στην ακαδημία «Έλιμος Κοζάνης», ακαδημία «Γαλατίνης», και στις ομάδες ΑΕ Κοζάνης, ΑΣ Βελβεντού, Μακεδονικό Σιάτιστα, ΑΕ Ελίμειας και Ενωσιακός προπονητής Κοζάνης.


AMBROS SEGURA MOLINER
Είναι κάτοχος UEFA PRO (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Επίσης, είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου INEFC-Lleida με πτυχίο στην επιστήμη της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα Tactical Periodization καθώς και σεμινάρια σχετικά με τον σχεδιασμό και την ανάλυση προπονητικών προγραμμάτων υπό την αιγίδα των ομοσπονδιών της Ισπανίας και της Καταλονίας. Έχει εργαστεί σε ομάδες της Ισπανίας και της Καταλονίας τόσο σαν προπονητής ποδοσφαίρου όσο και σαν προπονητής φυσικής κατάστασης (FC Asco,Atletics de Mora la Nova, Gimnastic de Taragona). Τη σεζόν 2017-18 ήταν προπονητής της CF Reddis (smartfootball team) ενώ συγχρόνως βρισκόταν και στον πάγκο της CE Tecnifutbol U12 (smartfootball team). Από το 2017-18 κατέχει τη θέση του Sports Director of methodology στην Tecnifutbol International Academy.



ENRIC GUTIERREZ ANTONIO
Είναι κάτοχος του διπλώματος Goalkeepers Coach U EFA PRO (Ισπανική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία) το οποίο εξειδικεύεται στην προπόνηση τερματοφυλάκων. Επίσης, έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A’ (Καταλανική Ποδοσφαιρικη Ομοσπονδία) και είναι πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Σχετικά με την επαγγελματική του καριέρα έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (Gimnastic de Taragona ,Reus Deportiu, Escola de futbol-Taragona). Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεργάζεται με τον γνωστό προπονητή τερματοφυλάκων Hans Leiter στην Ακαδημία Hans Leiter Goalkeeping, ενώ είναι και Head of GK coach στο Smartfootball.




JOAN TORNE GIL
Γεννημένος στη Ταραγόνα της Ισπανίας ο Joan είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Vic της Βαρκελώνης (university of Vic,Barcelona) με πτυχίο στην επιστήμη της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού. Επίσης, είναι κάτοχος UEFA A’ (Καταλανική Ποδοσφαιρικη Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Έχει δουλέψει ως προπονητής φυσικής κατάστασης αλλά και ως προπονητής ποδοσφαίρου σε διάφορες ομάδες της χώρας του και του εξωτερικού. Μερικές εξ ‘αυτών είναι: Gimnastic de Tarragona, AL Taraji Club (Σαουδική Αραβία), UE Olot (Χιρόνα), Fundacio Unio Esportiva Vic (Βαρκελώνη). Από το 2017 έως και σήμερα εργάζεται με τον διπλό ρόλο του προπονητή φ.κ. και ποδοσφαίρου για την Tecnifutbol.



ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΤΖΙΟΣ
Είναι κάτοχος UEFA A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2) έχοντας εκπαιδευτεί στην Ισπανία. Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών (ΠΑΕ Πανιώνιος Κ15, ΠΑΕ Άλιμος Κ20, Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, Εθνικός Ν. Μάκρης, ΟΦ Χολαργού, ΑΣ Νίκη Δροσιάς). Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ολοκληρώνοντας, από το 2017 είναι Head Coach στο Smartfootball Technical School Hellas.



ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΣΟΥΝΙΔΗΣ
Είναι κάτοχος UEFA A’ και UEFA Elite Youth A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1). Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής στην ΠΑΕ Καλλιθέα όντας και προπονητής των ηλικιακών κατηγοριών Κ-14 (2016) και Κ-15 (2017). Ως υπεύθυνος τμημάτων υποδομής έχει εργαστεί και στον Φωστήρα Ταύρου(2013-14) όντας και στη συγκεκριμένη ομάδα προπονητής της Κ-11,Κ-15 και Κ-17. Σε επίπεδο αντρών έχει υπάρξει Β’ προπονητής της Π.Α.Ε Φωστήρα(football league) ενώ κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τις ομάδες του Ίκαρου Καλλιθέας και της Ένωσης Πετραλώνων. Το 2017-18 ήταν Head Coach της ομάδας U15 του Πανιωνίου σε επίπεδο Superleague και προπονητής στο Smartfootball Technical School Hellas.



ΙΒΑΝ ΝΕΝΤΕΛΚΟΒΙΤΣ
Είναι κάτοχος UEFA A’ και UEFA Elite Youth A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία). Άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2012 ως πρώτος προπονητής της Αγίας Παρασκευής, μέχρι το 2014, ενώ το 2015 ενσωματώθηκε στην ακαδημία της ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας αρχικά το τμήμα κάτω των 15 ετών με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague K15 και τον Ιούνιο του 2017 ανέλαβε το τμήμα Κ17 της ΑΕΚ, παίζοντας επίσης στο πρωτάθλημα της Superleague K17. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Παρτιζάν και Ραντ Βελιγραδίου, ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει την φανέλα των ομάδων Αναγέννησης Καρδίτσας, Πανελευσινιακού, Εθνικού Αστέρα, Πανηλειακού, Ρόδου, Λάρισας, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Καβάλα και Αγίας Παρασκευής.




ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Είναι κάτοχος UEFA A’ και UEFA Elite Youth A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και υποψήφιος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1). Από το 2009-2016 εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου σε επίπεδο Superleague όντας προπονητής διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών. Το 2016 δούλεψε για την Κ-20 του Ατρόμητου ως βοηθός προπονητή και από το 2017 έχει αναλάβει ως 1ος προπονητής την Κ-15 της ομάδας του Περιστερίου.




ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΥΣΗΣ
Είναι υποψήφιος UEFA C’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και υποψήφιος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1). Έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες της Ελευθερούπολης, της Δάφνης Αθηνών και τη Σχολή του Παναθηναϊκού στην Παλλήνη. Από το 2015 είναι προπονητής τερματοφυλάκων στον Απόλλωνα Χαλανδρίου.







ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΜΑΡΑΪΔΟΣ
Είναι υποψήφιος κάτοχος διπλώματος UEFA C’, πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 1). Μέχρι τώρα έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα της Κορωνίδας Γαλατσίου τη σεζόν 2014-15, ενώ από το 2015 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής σε τμήματα ακαδημίας των ομάδων Κορωνίδας Γαλατσίου και Ελευθερούπολης.

Σχόλια