Μάκης Μιχαηλίδης προπονητής ΑΟ Κοζάνης : Το τρίπτυχο της επιτυχίας προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση


Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ προπονητή και αθλητή, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερη ,σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, ξεπερνά και τα στενά όρια της οικογένειας.

Είναι μια σχέση που περνά μέσα από πολλά στάδια (έντασης και αγάπης) αλλά στο τέλος, αν υπάρχει ειλικρίνεια και οι στόχοι είναι κοινοί, το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μου τα προηγούμενα, θέλω να αναφερθώ σε δυο παιδιά μου, δυο αθλητές μου, με φοβερή αθλητική παιδεία και εξαιρετικό ήθος, τον Τάσο Τσαμουρίδη (22 ετών) και το Γιάννη Καρυπίδη (16 ετών ), που για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, φεύγουν με υποσχετική μεταγραφή, για το Φίλιππο Βέροιας και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

 Δυο σωματεία με τη δική τους ξεχωριστή ιστορία, που κοσμούν το άθλημα της χειροσφαίρισης, στο μεγαλύτερο επίπεδο (Α' Εθνική Κατηγορία).

Τάσο και Γιάννη, να σας ευχηθώ ,να είστε υγιείς, τυχεροί και να έχετε πάντα στο μυαλό σας το τρίπτυχο της επιτυχίας που είναι.. προπόνηση.... προπόνηση.... προπόνηση...

Επίσης να ξέρετε ότι, τόσο εγώ, όσο και ο ΑΟΚ, θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας!!!!!!

Σχόλια