Γιάννης Καρυπίδης: Τα λόγια δεν έχουν θέση δίπλα σε πράξεις - Σας ευχαριστώ όλους - Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Καρυπίδη

Το μεγαλύτερο βήμα στην έως τώρα καριέρα του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έκανε   ο 16χρονος αθλητής του ΑΟ Κοζάνης  Γιάννης Καρυπίδης.


Το ταλέντο του δε πέρασε απαρατήρητο  από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και μετά από επαφές που υπήρξαν ανάμεσα σε ΑΟ Κοζάνης, αθλητή και την οικογένειά του αθλητή, επήλθε η συμφωνία.

Ο Γιάννης Καρυπίδης λόγω σχολικών υποχρεώσεων του (τη νέα χρονιά θα είναι μαθητής Β'  Λυκείου) έκλεισε στον Δικέφαλο με υποσχετική ενός έτους.

Δευτέρα έως Πέμπτη θα προπονείται εδώ στην Κοζάνη με την έως τώρα ομάδα του, τον  ΑΟΚ κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Μάκη Μιχαηλίδη  και από Παρασκευή έως την Κυριακή θα  πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ.

 Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Καρυπίδη
Μεταγραφική ενίσχυση για το Παιδικό! 

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Καρυπίδη, ο οποίος θα στελεχώσει και θα ενισχύσει την ομάδα Παίδων του Δικεφάλου την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο αθλητής είναι γεννημένος το 2002, αγωνίζεται στη θέση πίβοτ και μέχρι τώρα φορούσε τα χρώματα του Α.Ο. Κοζάνης.

O νεαρός αθλητής είναι γιος του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος είναι γνωστός για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του.

Ευχαριστούμε τον Α.Ο. Κοζάνης για την άριστη συνεργασία και ευχόμαστε στο Γιάννη Καρυπίδη καλή επιτυχία!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Γιάννης Καρυπίδης: Τα λόγια δεν έχουν θέση δίπλα σε πράξεις - Σας ευχαριστώ όλους
Δεν θα πω πολλά,γιατί τα λόγια δεν έχουν θέση δίπλα σε πράξεις! Απλά,θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου, την ομάδα μου, τον Α.Ο.Κοζάνης και τους φίλους μου, που με στηρίζουνε, με συμβουλεύουν και με βοηθάνε να αντέχω.

Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να το πω στον προπονητή μου, Μάκη Μιχαηλίδη, που από την πρώτη στιγμή πίστευε σε εμένα, με σκότωνε σωματικά για να με ανεβάσει πνευματικά, γιατί handball δεν εστί μόνο δύναμη.

Σε ευχαριστώ για την υπομονή και την αγάπη σου, για το κύρος και την καθημερινή σου στάση,σκοπεύω να σε δικαιώσω, όλους σας.

Το ευχαριστώ μόνο λίγο φαντάζει.

Επίσης,ευχαριστώ τον AC PAOK για την εμπιστοσύνη και εύχομαι να σταθώ αντάξιος της ιστορίας του.
Στοχεύουμε ψηλά!



Σχόλια