ΣΕΑ Κοζάνης: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος

Ενισχύθηκε σημαντικά η ανδρική ομάδα 
Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 η ανδρική ομάδα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ θα αγωνιστεί στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Α΄ Τοπικό Βόρειας Ελλάδας, όπου θα συμμετάσχουν 10 σωματεία από τη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο.
Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος καθώς όλες οι ομάδες φρόντισαν να ενισχύσουν το ρόστερ τους για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ έγκαιρα φρόντισε ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Εκτός των αθλητών που αγωνίστηκαν πέρσι (Χριστοδούλου Θ., Νατσιός Ι., Γιαννουλίδης Ι., Ζυγανιτίδης Φ., Ζορμπάς Ξ. και Καπαγιαννίδης Ε.) φέτος επέστρεψε στην ομάδα μας και ο Παναγιωτίδης Α. που αγωνιζόταν ως δανεικός για δύο χρόνια με την ομάδα των Ιωαννίνων. Μαζί του ακολούθησαν και άλλοι δύο  σπουδαίοι αθλητές από τα Γιάννενα, τα αδέρφια Γιώργος και Πέτρος Ακρίβης.

Τόσο η αγωνιστική κατάσταση των παραπάνω αθλητών όσο και ο χαρακτήρας τους μας επιτρέπουν να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας.

Ο Παναγιωτίδης Αλέξανδρος είναι γέννημα  θρέμμα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ και επί πολλά χρόνια ο βασικός μας παίκτης. Έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε πολλά πρωταθλήματα τοπικά και πανελλήνια και είναι φοιτητής της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ο Ακρίβης Γεώργιος ήταν επί σειρά ετών ο βασικός παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων. Κι αυτός έχει στη συλλογή του πολλές διακρίσεις σε τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Πέρσι μάλιστα προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Ανδρών. Είναι φοιτητής του Μαθηματικού Ιωαννίνων.

Ο Ακρίβης Πέτρος είναι κι αυτός αθλητής των Ιωαννίνων, μαθητής Λυκείου, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε  ατομικά πρωταθλήματα.

Σταθερά ενισχυμένη η γυναικεία ομάδα  
Η ομάδα των γυναικών, που θα συμμετάσχει στη Β΄ Εθνική Βόρειας Ελλάδας, θα αγωνιστεί και φέτος με την περσινή πετυχημένη της σύνθεση. Οι Κασνάκη Ε., Κοκκινίδου Β., Καμπορούδη Χ., Παυλίδου Ε. και Τσιάρα Κ. θα ενισχυθούν και φέτος με τη Βασιλειάδου Νοεμή (φοιτήτρια Νομικής στο Α.Π.Θ.) από τη Θεσ/νικη, η οποία ήρθε φέτος στην ομάδα μας με ελεύθερη μεταγραφή.

Ήδη στα τέλη Ιουνίου όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, συγκεντρώθηκαν για ένα προπονητικό τριήμερο στην Κοζάνη υπό την καθοδήγηση του κ. Σιαμίδη Π.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πολλοί-ες θα συμμετάσχουν σε προπονητικά καμπ στη Θάσο, στα Γιάννενα και στην Τρίπολη, υπό την καθοδήγηση έμπειρων Ελλήνων και ξένων προπονητών.


Στα τέλη Αυγούστου θα αρχίσουν επίσημα οι προπονήσεις με τους προπονητές μας στην Κοζάνη και με επισκέπτη τον περιφερειακό προπονητή  κ. Οικονόμου Ν. από τη Θεσ/νικη.


Τα διασυλλογικά πρωταθλήματα θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο.


seak.gr

Σχόλια