Παντελής Μακροβασίλης ..και με τη βούλα Μακεδονικός | φωτο - βίντεο


Και με τη βούλα Μακεδονικός είναι  από σήμερα ο Παντελής Μακροβασίλης. 
Ο νεαρός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα και τίθεται στην διάθεσή του προπονητή Τάκη Καραθανάση.
Μάλιστα ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας στην Κοζάνη(30/7) δείχνοντας την όρεξη που έχει για το ποδόσφαιρο!


Η πρώτη ανακοίνωση του Μακεδονικού για το νέο απόκτημα 
Ποιος είναι ο  Παντελής Μακροβασίλης:

 

Δυναμικό μεταγραφικό μπάσιμο για τον Μακεδονικό Κοζάνης που πέτυχε λαβράκι από την Λάρισα.
Ένα νεαρό ταλαντούχο παιδί με πολλά ηγετικά στοιχεία επάνω του αλλά και σπουδαίο χαρακτήρα.

Ένα παιδί μεγαλωμένο στην ακαδημία της ΑΕΛ  μέχρι την Κ20 αλλά και με λεπτά  συμμετοχής στην αντρική ομάδα στη Γ’  εθνική,  μόλις 15 χρονών  με προπονητή τον κ. Στράντζαλη.
Ένας 19χρονος που μετακομίζει στην πόλη της Κοζάνης  για σπουδές.

Ο λόγος για τον Παντελή Μακροβασίλη που θα φορέσει τη νέα χρονιά τη  φανέλα του Μακεδονικού Κοζάνης  με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον.


Η ομάδα του Μακεδονικού τον καλώς ορίζει στην μεγάλη  οικογένεια εύχοντάς του καλή χρόνια με υγεία πάνω απ όλα και καλή επιτυχία στην νέα του πρόκληση.


Ποιος είναι ο Παντελής Μακροβασίλης
Γεννημένος τον Ιούνιο του 1999, αγωνίζεται στον άξονα (6 άρι, 8 άρι,  10άρι),  ξεκίνησε από 5 χρονών στις ακαδημίες της ΑΕ Λάρισας στην οποία έμεινε 13 χρόνια με πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.
Αγωνίστηκε σε όλες τις ηλιακά μικτές της Θεσσαλίας.

Τα τελευταία  4 χρόνια από ηλικία 15 χρονών αγωνιζόταν στην Κ20 της ΑΕΛ.


Το πιο σημαντικό κομμάτι στην έως τώρα πορεία του Παντελή ήταν η συμμετοχή του στην ανδρική ομάδα όπου έπαιξε 12 αγώνες  πετυχαίνοντας  ένα γκολ σε υψηλό επίπεδο.
Ήδη όπως μας μετέφερε ο Παντελής από τη στιγμή που έγινε γνωστή η μεταγραφή του στον Μακεδονικό δέχεται συγχαρητήρια και με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ της Λάρισας ο Μακεδονικός γίνεται γνωστός στην Θεσσαλική πόλη.

Τι έγραψε για τον Παντελή η athleticlarissa.gr

Νέα αρχή για τον Λαρισαίο Μακροβασίλη!
Μία νέα σελίδα ξεκινά για το νεαρό Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Παντελή Μακροβασίλη. Ο ταλαντούχος παίκτης μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην ΑΕΛ, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Μακεδονικό Κοζάνης, ομάδα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας την συγκεκριμένης ΕΠΣ, που έχει τη νέα σεζόν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Επίσης όπως μας μετέφερε ο Παντελής, είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και ο ίδιος επιθυμεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ενώ παράλληλα θέλει να βοηθήσει το Μακεδονικό να εκπληρώσει τους στόχους του.

Τις θερμότερες ευχές και από το athleticlarissa για τον Παντελή, ένα εξαιρετικό παιδί με ήθος και αξίες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Σχόλια

  1. Καλη αρχη και χρονια παντελο..με υγεια και καθε επιτυχια στην νεα σου ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον συγκεκριμένο παίχτη η να υποβαθμισω την αξία του θα ήθελα να αναφέρω ενα πρόβλημα που μαστίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δείχνοντας να χάνει την μαγεία και την δυναμικότητα του την σήμερον εποχή.Οταν πλέον μας ενδιαφέρει μόνο να μας παρουσιάσουν σε σελίδα στο διαδίκτυο για να νιώσουμε επαγγελματίες και να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον πεζόδρομο περνώντας δίπλα από κόσμο πιστεύοντας ότι κάποιος είναι, όταν από τα 16 κάνουμε τατουάζ μανίκι για να μοιάζουμε σε κάποιον στην τηλεόραση όταν ξυριζουμε τα πόδια μας γιατί έτσι μας μάθανε ότι κάνουν οι διάσημοι χάνουμε την ουσία, τη θέλω να πω με αυτό ,πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε πρότυπα και να αντιγράφουμε ότι βλέπουμε στην τηλεόραση και να είμαστε απλά ο εαυτός μας ώστε να ξανά αρχίσει να χαιρόμαστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ούτε παρουσιάσεις έχουμε ανάγκη ούτε τίποτα μπάλα θέλουμε να παίξουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε από πιτσιρίκια με έχει κουράσει να βλέπω συμπαίκτες και αντιπάλους βγαλμένος από παιχνίδι τσάμπιονς λιγκ. Θα ήθελα να ανεβάσετε το σχολείο και να σεβαστείτε τον προβληματισμό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον εχεις πολλα θεματα, ανωνυμε!!!
      Βρες τα πρωτα με τον εαυτο σου και υστερα κανε συστασεις και σχολια για τους υπολοιπους.
      Και προφανως ολοι για την πλακα μας και επειδη το αγαπαμε, παιζουμε!!
      Ισως εχεις μπερδεψει τις εποχες ανωνυμε.ειμαστε στο 2018 και οχι στην προ δευτερου παγκοσμιου πολεμου , εποχη....
      Μαλλον εχεις απωθημενα, τα οποια κακως σου εδωσαν αυτο το βημα ,για να τα εκφρασεις.
      Τα σχολια σου ,μονο προβληματισμο δεν συνιστουν, σταζουν δηλητηριο, εκφραζουν μονο εσενα και ειναι παντελως αδιαφορα!!!

      Διαγραφή
  3. Ναιαυτο φταιει στο ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο οχιτα γήπεδα και οι υποδομές γενικά. Νέα παιδιά είναι κ ολοι έχουν κάποιον αγαπημένο παίχτη που ονειρεύονται να τον μοιάσουν με τη λογική σου πρέπει να σταματήσουν όλα τα παιδιά να ονειρεύονται.Ελα να τα πεις και στα 7χρόνα των ακαδημιών αυτά γιατί ειναι η μόνη ηλικία που μπορεί να μη σε κοροϊδέψουν γιατί απλά δε θα καταλάβουν τι θα τους πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποδομές μας λείπανε Όχι ότι δεν υπάρχει αθλητική παιδεία. Αυτό να σε προβληματίζει εσύ που είσαι διάνοια και όσο για της Ακαδημίες για πες μας πήγες να δεις ποιότητα γωνιών και προπονητών ,να βάλεις τα κλάματα δεν υπάρχει βάση γι'αυτό τέτοιο χάλι, αυτό που ενδιαφέρει της Ακαδημίες ειναι η συνδρομή και αν βγει και καμία πώληση έχει καλός και όχι πως να διαπαιδαγωγισουν τα παιδιά και στους γονείς άντε να εξηγήσεις το ευ αγωνίζεσθαι που πλακώνονται για την νίκη. Και για της υποδομές μην ξεχνάς οι καλύτερες γενιές μεγάλωσαν σε χωμάτινα γήπεδα μπάλα της κακιάς ώρας και τρύπια παπούτσια εσύ που με θες και πρότυπα μικρέ Ε μικρέ αυτά ήταν πρότυπα άνδρες θέλουμε.

      Διαγραφή
    2. Προπονητής Ακαδημίας25 Ιουλίου 2018 στις 8:19 μ.μ.

      Οι περισσότεροι προπονητές ειναι μορφωμένα παιδιά που σπουδασανε Πανεπιστήμιο με διπλώματα της uefa,και ορεξη για δουλεια.σε αντίθεση με σενα που μόνο να κραζεις πισω απο εναν υπολογιστή.εππισης κανε πρόταση στην επς απο του χρονου να γίνουν ολα τα γήπεδα χώμα για να ββγαίνουν άντρες .ο κόσμος προχωράει η τεχνολογία προχωράει το Ποδόσφαιρο προχωράει αλλα εσυ μένεις στάσιμος κ αποτελεις κίνδυνο για το.Ποδόσφαιρο και την κοινωνία γενικα.

      Διαγραφή
  4. Παντελη γερα ..Συγχαρητηρια Θα σε παρακολουθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη αρχη και καλη ποδοσφαιρικη χρονια να εχεις αγορι μου...να εισαι γερος, υγιης και ειμαι σιγουρος οτι με το ταλεντο, τα προσοντα, το ηθος , τις αξιες κα το χαρακτηρα που διαθετεις, θα αφησεις το στιγμα σου!!
    Ενα μεγαλο ευχαριστω στην οικογενεια του μακεδονικου και τον προεδρο , που πιστεψαν απο την αρχη σε εσενα και σε εμπιστευτηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαραδεκτα και αδιαφορα τα σχολεια σου ανωνυμε!!!
    Μαλλον βλεπεις το ποδοσφαιρο απο αλλη οπτικη ματια και γωνια....προφανως δεν εχει αντιληφθει σε τι εποχη ζουμε και εχεις μεινει στο ποδοσφαιρο, προ δευτερου παγκοσμιου πολεμου....
    Δηλητηριαζεις τα παντα....αντε γεια, ψυχακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη επιτυχια παντελη και να πετυχεις τους στοχους ολους....ΑΕΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητηρια παντελη....ο μακεδονικος χτυπησε φλεβα χρυσου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οτι καλυτερο αγορι μου...δυναμη , αγωνας, σκληρη δουλεια και ολα θα πανε καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρτους τα μυαλα παντελο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλη χρονια με υγεια παιχτουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλη χρονια με υγεια παιχτουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπραβο παντελο....εις ανωτερα!!!/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μακεδονικαρα γ εθνικη....μπραβο στον προεδρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.