Πρόσκληση του Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ», για έκτακτη Γενική Συνέλευση


Το Δ. Σ. του Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" 
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
τα, οικονομικά τακτοποιημένα και μη, μέλη του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Αθ. Διάκου 2), προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:


1) Το παρόν και το μέλλον της ομάδας
2) Απολογισμός του Δ.Σ. – Θέματα τρεχούσης φύσεως

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00, στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα.

Το Δ.Σ. προχωρά σε αυτή του την ενέργεια, αφού ολοκλήρωσε έναν κύκλο επαφών με άτομα εύρωστα οικονομικά, εντός και εκτός Καστοριάς, τα οποία, αν και έδειξαν αρχικά έντονο ενδιαφέρον, αρνήθηκαν, κάθετα, να αναμιχθούν με τα κοινά της ομάδας μας. αφουγκραζόμενα την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά και τα χρέη της.

Το Δ.Σ. καλεί επίσης να παρευρεθούν τυχόν άτομα που ενδιαφέρονται για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Δεκτές, μόνο σοβαρές προτάσεις.

Τέλος, η Διοίκηση της ομάδας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Τάκη Τριανταφύλλου, για την ευγενική παραχώρηση των γραφείων της Ένωσης, ελλείψει άλλου διαθέσιμου χώρου.

Για τον Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΤΣΚΑΣ

Σχόλια