Ξεκίνησε η Α.Ε. Κοζάνης

Την πρώτη προπόνηση της καλοκαιρινής προετοιμασίας για την νέα σαιζόν 2018-19 πραγματοποίησε η Α.Ε. Κοζάνης στο γήπεδο Λευκόβρυσης το Σάββατο 28/7/2018.


Μετά τις καθιερωμένες σύντομες ομιλίες από τον πρόεδρο Γιώργο Μαλιόγκα, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Ζαχαρία και τον προπονητή Μάκη Μαλούτα οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας σαιζόν στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο έμπειρος προπονητής Μάκης Μαλούτας που φέτος επέστρεψε στο “σπίτι του” στην ΑΕΚ,  σε συνεργασία με τον γυμναστή Σάκη Τζηκαλιό, θα προετοιμάσουν την ομάδα τον επόμενο ενάμιση μήνα ώστε να παρουσιάσει ένα νεανικό αλλά και αξιόμαχο σύνολο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 15/9/2018.

Η Α.Ε. Κοζάνης φέτος θα προπονείται και θα δώσει και αρκετά παιχνίδια της στο γήπεδο Λευκόβρυσης μετά την παραχώρηση του από τον ΟΑΠΝ με την σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων του χωριού που ουσιαστικά δημιούργησαν το γήπεδο από το μηδέν με προσωπικό κόπο και έξοδα.

Η Α.Ε. Κοζάνης φέτος ανέλαβε την συντήρηση του γηπέδου Λευκόβρυσης το οποίο θα στεγάσει όχι μόνο την ανδρική ομάδα αλλά και όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

Τα φιλικά προετοιμασίας της Α.Ε. Κοζάνης για την σαιζόν 2018-19 είναι τα εξής:

Σαβ 4/8/18 με Κένταυρο Πρωτοχωρίου
Τετ 8/8/18 με Μακεδονικό Κοζάνης
Δευ 13/8/18 με Ηρακλή Πτολεμαϊδας
Κυρ 19/8/18 με Γαλατινή
Σαβ 25/8/18 με Α.Ο. Κρόκου
Κυρ 2/9/18 Τουρνουά Τέλη Δαϊρούση με την συμμετοχή ΑΕΚ, Κοζάνης και Εθνικού Βατερού.










Σχόλια