Στον Βόλο ο Φώτης Καραγκιολίδης


Ο Φώτης Καραγκιολίδης βρίσκεται από την Παρασκευή στο Βόλο μαζί με τον μάνατζέρ του, συζήτησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έδωσαν τα χέρια.


Ο Καραγκιολίδης επί σειρά ετών ήταν στον Ατρόμητο Αθηνών, από την περίοδο 2005-06 έως την περίοδο 2012-13, με εξαίρεση τη χρονιά 2007-08 που αγωνίστηκε στη Ρόδο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (10 συμμετοχές). Στον Ατρόμητο, πάντως, όλα αυτά τα χρόνια είχε μόλις μία συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό (στις 18/4/2010).

Τον Ιανουάριο του 2013 πήγε στην Καλλονή (Football League) χωρίς να αγωνιστεί, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, το καλοκαίρι του 2013, όταν η Ένωση αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Έπαιξε σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο και μαζί με την ΑΕΚ πανηγύρισε την άνοδο στη Football League. Την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια (στέφθηκε πρωταθλητής), ενώ ήταν μέλος της ΑΕΚ και την χρονιά 2015-16 στη Σούπερ Λιγκ, χωρίς πάντως να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Bsv Rehden, η οποία συμμετείχε στην 4η κατηγορία της Γερμανίας, στη Regionalliga.

Θεωρείται, πάντως, πολύ καλός τερματοφύλακας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό. Η Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής:
«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την συνεργασία της με τον τερματοφύλακα Φώτη Καραγκιολίδη.

Ο 30χρονος πανύψηλος γκολκίπερ ήταν μέχρι και πέρυσι στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκε από το 2013, ενώ το τελευταίο εξάμηνο του 2017 αγωνίστηκε στην 4η Κατηγορία της Γερμανίας (Regionalliga) με την Bsv Rehden.

Νωρίτερα, είχε φορέσει την φανέλα των Ατρόμητου, Ρόδου και ΑΕΛ Καλλονής.
Η Δ.Ε. καλωσορίζει στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου τον Φώτη Καραγκιολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία με την ομάδα μας».

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:“Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Φώτη Καραγκιολίδη. Ο 31χρονος (28/8/87) υψηλόσωμος τερματοφύλακας την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί την εστία της γερμανικής Βαρστ Βάις Ρέντεν και των Ρόδου, Καλλονής, Ατρόμητου και ΑΕΚ”.


e-thessalia.gr


Σχόλια