Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης: ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ CAMP ΒΟΛΕΪ

Ο Γ.Σ.Κοζάνης δεν έχει καμία σχέση με κατασκηνωτική εταιρεία που διοργάνωσε θερινά τμήματα βόλεϊ όπου συμμετείχαν στις δραστηριότητες της μερικές αθλήτριες του Συλλόγου μας.
Ο Γ.Σ.Κοζάνης ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα είχε κάποια ανάμιξη σε αυτές τις δραστηριότητες. 

Επειδή πληροφορηθήκαμε ότι στην εν λόγω κατασκήνωση σε κάποιες δράσεις για το βόλεϊ χρησιμοποιήθηκε το όνομα του Γ.Σ.Κοζάνης χωρίς να έχουμε εμείς οποιαδήποτε γνώση και χωρίς να έχουμε δώσει καμία συναίνεση, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

 Ερευνάμε ήδη την περίεργη αυτή περίπτωση, αφού όπως προαναφέρεται ούτε ενημερωθήκαμε για τις προθέσεις της κατασκηνωτικής επιχείρησης, ούτε πολύ περισσότερο δώσαμε κάποιου είδους συγκατάθεση. 

Ήδη η υπόθεση έχει ανατεθεί στο Νομικό σύμβουλο του Συλλόγου μας.

Σχόλια

  1. Γυμναστικός Κοζάνης όπως λέμε Barcelona Catalonia. Μοιάζουν και οι δύο πρόεδροι στην λεβεντιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος ασχολείται μαζί σας. Νομίζετε ότι οτιδήποτε γίνεται στην Κοζάνη για το βόλεϋ δεν μπορεί να γίνει από τις υπόλοιπες ομάδες? Άλλωστε τα τελευταία 10 χρόνια κινήστε στην μετριότητα στις μικρές ηλικίες και άλλες ομάδες έχουν πάρει τα σκήπτρα. Πάντως διακρίνω πολύ κακία ή η ιδέα μου είναι? Υ.Γ Φέτος ο γυμναστικός έπεσε κατηγορία στις γυναίκες? Θα γίνει καμία αυτοκριτική για αυτό ή η μπάλα στην εξέδρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.