Φιλικό: Τιτάν Σερβίων - Μακεδονικός Κοζάνης 0-0 | φωτο - βίντεο

Φιλικό ξεμούδιασμα 
Το πρώτο φιλικό στην διάρκεια της προετοιμασίας τους έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Πλατανόρεμμα ο Τιτάν Σερβίων με τον Μακεδονικό  (0-0 ) .
 Οι δυο ομάδες  είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τη ρουτίνα των  προπονήσεων και να δοκιμάσουν κάποια από τα πράγματα που δουλεύουν έως τώρα στην προετοιμασία τους.





Είναι χαρακτηριστικό ότι ουσιαστικά ο Γιάννης Παρασκευάς και Τάκης Καραθανάσης   μοίρασαν  το χρόνο συμμετοχής  και  χρησιμοποίησαν  όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

Το παιχνίδι όπως είναι φυσικό λόγω εποχής δεν είχε διάρκεια.  Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και μέχρι ενός σημείου τα κατάφεραν. Έδειξαν  ότι θα είναι από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα υπάρχει και περαιτέρω  αγωνιστική βελτίωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δυο μονομάχοι παρά το 0-0  και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Τα Σέρβια με τον Τσικόπουλο Σάκη  και Μπάρα και ο Μακεδονικός με Κυπίρτογλου, Αργυρόπουλο,  Μαλούτα με σπουδαιότερη αυτή του Μπάκανου (φάουλ  στο οριζόντιο δοκάρι). 

Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Παρασκευάς, Λάμπρου, Βητόπουλος, Μπουμπόναρης, Μέτκο, Μπάρα,  Χρισοστομίδης, Παπαστέργιος, Ράπτης, Τσικόπουλος, Σαββούδης.
Έπαιξαν και οι: Γκόγκος , Καραγιάννης, Χαρισίου, Δουβερτζίδης, Κακαλές, Σαλτσίδης, Ελευθερίου, Θεοδωρίδης, Γκίνη, Γιαννόπουλος, Νέστορας.

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Μουρατίδης, Κιβρακίδης, Θωμαΐδης, Τρομπούκης, Κυπίρτογλου, Αργυρόπουλος, Μπάκανος, Καζαντσίδης, Στεφανίδης, Ευθυμιάδης. 
Έπαιξαν και οι: Βαρυτιμίδης, Τσιάτσιος, Ντουρμίσι, Μαλούτας, Παπαδημητρίου, Μακροβασίλης, Τσιάμης, Βλάχος, Ατματσίδης. 

Διαιτητής: Τζιαμπάσης 






Σχόλια