Κύπελλο Ε.Π.Σ Φλώρινας: Π.Α.Σ Φλώρινα - Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα 0-1

Το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου σωματείων της Ε.Π.Σ Φλώρινας πήρε ο Μακεδονικός γ.Παντελεήμονα αφού μέσα στο Δ.Α.Κ Φλώρινας επιβλήθηκε το περασμένο Σάββατο του Π.Α.Σ Φλώρινα με σκορ 0-1.

<< Κάποια ντέρμπι πλέον κερδίζονται με εμπειρία >> έγραψε ένας φίλος αλλά αγωνιστικά αντίπαλος με τα χρώματα του Μακεδονικού το περασμένο Σάββατο στη προσωπική σελίδα που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αντικατοπτρίζοντας έως ένα σημείο την αλήθεια σχετικά με το προχθεσινό παιχνίδι.

Διαφορετικές σε σχέση με πέρυσι και οι δυο ομάδες έδειξαν τι θέαμα θα προσφέρουν στο φίλαθλο κόσμο του Νομού την νέα ποδοσφαιρική χρονιά!

'Άκρως ανανεωμένος και νεανικός ο Π.Α.Σ Φλώρινας, σε σχέση με πέρυσι, κυκλοφόρησε πολύ τη μπάλα και με πολλά τρεξίματα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς ο Ταρτόρας πραγματοποίησε διπλή απόκρουση στην ίδια φάση σε διαδοχικά σουτ τετ α τετ των Βαγγέλη Χατζή και Άγγελου Κοκαρόπουλου.

Στο 12΄ μετά από απόκρουση του Γιάννη Μαυρομάτη σε πλάγιο δυνατό σουτ του Συμεωνίδη ο επερχόμενος Γουρτζουλίδης πρόλαβε τους αμυντικούς του Π.Α.Σ και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Με την επίτευξη του τέρματος η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών,του επίσης ανανεωμένου Μακεδονικού ,αλλά και η ενίσχυση τακτικά της αμυντικής γραμμής του με διπλή ζώνη,ασκώντας πίεση ψηλά στο κέντρο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα έκβαση του αγώνα.

Στο 19΄Γυριστό σουτ του Βαγγέλη Χατζή ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Μακεδονικού.
Στο 43΄Ο Τατρόρας είπε και πάλι όχι σε σουτ του Γιώργου Κυρκόπουλου μπλοκάροντας την μπάλα.
Στο 50΄Ο αμυντικός του Μακεδονικόυ Γιώργος Κωτσόπουλος, κάνοντας έξυπνη κούρσα, σωτήρια στην κυριολεξία πήρε την μπουκιά από το στόμα των Χατζή και Κυρκόπουλου καθώς με έξυπνο ελιγμό τους έκλεψε την μπάλα λίγο πριν βρεθούν απέναντι στα δυο μέτρα από τον Ταρτόρα.

Στο 65΄Μετά από λάθος εκτίμηση του έως τότε αλάνθαστου Ραφαήλ Γώγου επωφελήθηκε ο Συμεωνίδης που πλάσαρε άουτ καθώς έξυπνα ο Γιάννης Μαυρομάτης του έκλεισε το οπτικό πεδίο.

Στο 75΄Είχαμε την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του αγώνα για τον Μακεδονικό να κάνει δυο τα τέρματα του καθώς έφυγε μόνος του μετά από λάθος της αμυντικής γραμμής του Π.Α.Σ και πάλι ο Συμεωνίδης σε τετ α τετ με τον Γιάννη Μαυρομάτη να πραγματοποιεί εκπληκτική απόκρουση του αγώνα διώχνοντας σωτήρια κόρνερ.

Παρά την ήττα η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα άφησε καλές εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό της Φλώρινας δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται απο το προπονητικό επιτελείο σε συνδυασμό με την όρεξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας.Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δυο ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαυρομάτης,Μπαμπάρης,Γιαγκουλίδης,Λυκούδης,Κωνσταντινίδης,Ταρτόρας,Γώγος,Κοκαρόπουλος,Κυρκόπουλος,Κατής,Χατζής.
Αλλαγές έπαιξαν: Γλούφτσης,Λούγκας,Μήσιος,Ποντίκης














































Σχόλια