Αγωνιστικές και γραπτές δοκιμασίες των Αξιωματούχων Διαιτησίας της 2ης Κατηγορίας - Επιτυχία 100% στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST) οι διαιτητές της ΕΠΣ Κοζάνης

Ξεκίνησε επίσημα χθες  το "Σεμινάριο των Αξιωματούχων Διαιτησίας της 2ης Κατηγορίας" με τη διεξαγωγή των Αγωνιστικών Δοκιμασιών και την Τελετή Έναρξης.


Στο πρόγραμμα της ημέρας, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν διάλεξη από τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ με θέμα "Στόχοι/Κατευθυντήριες Γραμμές 2018/19", ενώ αργότερα έχει προγραμματιστεί η "Ανάλυση Περιπτώσεων" σε ομάδες εργασίας.

Με την ολοκλήρωση της διαπίστευσής τους, οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε Γραπτές Εξετάσεις, σε Εξέταση Αγγλικών και Video Quiz και παρακολούθησαν και διάλεξη για τις "Αλλαγές Κανόνων Παιχνιδιού 2018/19". 

Από τον Σύνδεσμο διαιτητών της ΕΠΣ Κοζάνης συμμετείχαν τρεις διαιτητές οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία 100% στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA TEST). 
Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Πανυτσίδη, Αλέξη Μπαλιάκα και Θοδωρή Τζιουβάρα. 

Στην Τελετή Έναρξης το παρών έδωσε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ. Ο κος Δέδες αναφέρθηκε κυρίως στις οικονομικές εκκρεμότητες αναφορικά με τις αμοιβές των Αξιωματούχων Διαιτησίας 2ης Κατηγορίας της περσινής αγωνιστικής περιόδου, οι οποίες όπως τόνισε έχουν τακτοποιηθεί και αναμένεται να καταβληθούν στους Αξιωματούχους Διαιτησίας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

* Στις Αγωνιστικές Δοκιμασίες απέτυχαν 4 Διαιτητές και 10 Βοηθοί Διαιτητές.

Σχόλια

  1. Έχει τον μπαμπά στην επς έχει και τον πεθερό στην επο και όλα 100%...γελαει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει και κάτι άλλο στο παντελόνι του που δεν έχεις εσύ και μιλάς ανώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως λεω ψέμματα?Ενώ εσύ μιλας επώνυμα...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.