Αγιάστηκαν Μακεδονικός Κοζάνης - Κοζάνη 2004 | φωτο - βίντεο

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης του Μακεδονικού Κοζάνης, προπονητών, γονιών, φίλων και φυσικά όλων των επίδοξων ποδοσφαιριστών της ακαδημίας και των δύο αγωνιστικών ομάδων, τελέσθηκε την Δευτέρα 27/8 το απόγευμα ο αγιασμός των κυανόλευκων στο στρατιωτικό γήπεδο, για την υγεία και  καλή τύχη της οικογένειας του Μακεδονικού καθώς και για την καλή αγωνιστική χρονιά των τμημάτων του.





Κοινός στόχος όλων στον Μακεδονικό αποτελεί η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των νέων της Κοζάνης και των περιχώρων  που επιλέγουν τον ιστορικό σύλλογο για τα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα.

Η στελέχωση της ακαδημίας γίνεται  με ανθρώπους γνώστες του αντικειμένου, όπου μπορούν να καθοδηγήσουν τα νέα παιδιά στα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα αλλά και να επιτελέσουν παράλληλα και παιδαγωγικό έργο όπως οφείλεται να συμβαίνει στα κλιμάκια κάθε ομάδας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται   Δευτέρα –Τετάρτη – Παρασκευή – Σάββατο στα γήπεδα : Στρατιωτικό, Ενωσιακό, Νέα Νικόπολη. 

Οι ώρες προπονήσεων θα  οριστικοποιηθούν αφού πρώτα εξεταστούν οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις των παιδιών του κάθε τμήματος.

Η διοίκηση του Μακεδονικού ευχαριστεί τους γονείς που για πρώτη φορά έφεραν τα παιδιά τους στην οικογένειά του Μακεδονικού και του εμπιστεύονται τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα των παιδιών τους καθώς κι όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια τον εμπιστεύονται συνεχίζοντας να είναι ακούραστα κοντά του!!!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά … με επιτυχίες μα πάνω απ’ όλα το πολυτιμότερο αγαθό όλων την υγεία!


Πληροφορίες στα τηλ : 2461031484  και  6973899654 Πέτρος Μεντεσίδης






































Σχόλια