Βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα ο Αμύντας και ανακοινώνει Αναστασάκη-Σιδηρόπουλο-Τούζο-Ζέγα!!!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα, καθώς ο Αμύντας έκλεισε και τους τέσσερις παίχτες σήμερα το απόγευμα της 15ης  Αυγούστου, μετά απο συνάντηση που είχαν με τον προπονητή της ομάδας στην καφετέρια “Black Bear” που διατηρεί  ο Αναστασάκης στο Αμμοχώρι Φλώρινας.


Ο γιγαντόσωμος Σταμάτης Αναστασάκης,με ύψος 2,06, προερχόμενος απο τις εθνικές κατηγορίες Β και Α2, θα καλύψει με το παραπάνω τη θέση του σέντερ, ανεβάζοντας παράλληλα το επίπεδο της ομάδας.

Ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, πιο ώριμος απο ποτέ και σε άψογη φυσική κατάσταση, έρχεται να καλύψει τη θέση 3 ως δανεικός της ομάδος του Άργους.

Έτοιμος για το επόμενο βήμα δηλώνει και ο Αλέξανδρος Τούζος, καθώς μετά από χρόνια προσφοράς του στον Αριστοτέλη, αποφασίζει να ακολουθήσει τον Αμύντα, προσφέροντας τις ικανότητες του, τόσο στο σουτ όσο και στην διεισδυτικότητα, που μόνο αυτός ξέρει!

Τέλος, ο γνώριμος του Αμύντα Τάσος Ζέγας επιστρέφει δυναμικά, ενισχύοντας τη θέση του play maker, χαρίζοντας το δικό του αγωνιστικό στιλ.

Σε έντονο πανηγυρικό κλίμα, όπως άλλωστε αρμόζει στην σημερινή μέρα, η παρέα του Βόσδου υποδέχεται τους καινούργιους της παίχτες.

Εμφανώς ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο το team του Αμύντα, θα διεκδικήσει την πρωτιά του φετινού πρωταθλήματος, γυρίζοντας σελίδα στην μπασκετική ιστορία της Φλώρινας.

Εμείς απο τη μεριά μας τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε μία καλή αγωνιστική     -χωρίς τραυματισμούς- χρονιά!

Σχόλια

  1. Πρωτάθλημα θα πάρουν .κατηγορία δεν θα ανέβουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αβάσταχτος ο πόνος σου έτσι?
      του χρόνου θα γίνει και παιδικό τμήμα.
      εσύ κάτι θα πάρεις πάντως αλλά αφού δεν είναι το πρωτάθλημα μάντεψε!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.