Φιλική νίκη της Βέροιας επί του Φουφα | φωτο

Μία ακόμη φιλική νίκη πέτυχε η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία επικράτησε στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας με σκορ 4-1 του Μακεδονικού Φούφα.


Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 15ο λεπτό με τον Μόσχο, αλλά ο Κοντογουλίδης έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου, η «Βασίλισσα» άνοιξε το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς. «Δράστης» ήταν ο Σκαθαρουδης, ο οποίος με ωραίο σκαφτό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη γράφοντας το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Φούφα είχε μια ακόμη καλή στιγμή, με τον Χάιτα να σουτάρει από καλή θέση, αλλά τον γκολκίπερ της «Βασίλισσας» να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 36’ οι Βεροιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Μπλέτσας έβγαλε συρτή σέντρα από δεξιά και ο Κυριακίδης με κοντινή προβολή έγραψε το 0-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη,  η Βέροια  διατήρησε την υπεροχή δείχνοντας ότι θα έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις τη φετινή περίοδο.

Στο 48' ο Μπλέτσας με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ έγραψε το 0-3.

Στο 63' ο Φούφας μείωσε σε 1-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάιτα, το οποίο κέρδισε ο Καλογιαννίδης από τον Μούχαλη.

Στο 70' η Βέροια  έφτασε κοντά στο τέταρτο γκολ, όταν ο Μπλέτσας βρήκε ωραία τον Πατσιαβούρα και αυτός με συρτό σουτ από καλή θέση έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Το τελικό 1-4 έκανε στο 81’ ο Μυλωνάς με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μισαηλίδης.


Μακεδονικός Φούφα (Σαμαράς): Δημητριάδης, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης, Φωτιάδης, Μόσχος, Μπίντσης, Χάιτας, Ματούλας, Τοπάλης.
Έπαιξαν ακόμη οι Ρουγκάτσος, Γκόλης, Παπαδόπουλος.

Βέροια (Παπανότας): Κοντογουλίδης, Μούχαλης, Τσότρας, Τσουλχάι, Μαραγκός, Βεργώνης, Τσικόπουλος, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Μπλέτσας, Κυριακίδης.
Αγωνίστηκαν και οι Μπλατσιώτης, Τέντζερης, Ράδης, Τρούπκος, Μισαηλίδης, Πατσιαβούρας, Φωτόπουλος, Σοφιανίδης, Ιωάννου, Μυλωνάς.

Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Μπέλτσου, Φραντζοπούλου



kerkidasport

Σχόλια