Διόσκουροι – ΑΕΚ: Παρουσίαση προπονητή αντρικού τμήματος


Η Αθλητική Ένωση Διόσκουροι Κοζάνης επέλεξε για προπονητή του αντρικού τμήματος τον Ζήση Μπαρτζώκα. Ο Ζήσης Μπαρτζώκας αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ 2003 με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση όπου και έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος το 2005.


Γεννημένος στην Κοζάνη το 1979 είναι από τους ανερχόμενους προπονητές του κλάδου με μεγάλες παραστάσεις και επιτυχίες σαν αθλητής αλλά και σαν προπονητής όπου τον διακρίνει η μεθοδικότητα.

Στα χρόνια που έπαιζε μπάσκετ πήρε 3 πρωταθλήματα στο παιδικό και 5η θέση στο πανελλήνιο εφήβων ενώ ήταν και στους επίλεκτους του Βορρά έχοντας συμπαίκτες και αντιπάλους αθλητές όπως τον Διαμαντίδη, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Νίκο Ζήση.
Αγωνίστηκε 2 χρόνια στην Γ΄ εθνική με τον Λασσάνη Κοζάνης και στην συνέχεια στην Θεσ/νίκη αγωνίστηκε στον Αετό, στην Νέα Μηχανιώνα και την Σταυρούπολη.

Ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στις ακαδημίες του Άρη θεσ/νίκης, μαζί με τον Δοξάκη, το 2001-2003 όπου προπόνησε αθλητές όπως τον Μποχωρίδη και τον Φλυώνη.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του οι Διόσκουροι Κοζάνης από το 2005 μέχρι το 2012, όπου ανέλαβε όλα τα τμήματα του συλλόγου εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους προπονητικής και μοντέρνες ασκήσεις. Το 2010 πέτυχε την άνοδο του αντρικού τμήματος στην Γ΄ εθνική όπου και οδήγησε την ομάδα την επόμενη χρονιά.

Συνέχισε στο αντρικό του Λασσάνη την επόμενη χρονιά στο Α΄ τοπικό και ακολούθως στην Σιάτιστα το 2015-16 στην Γ΄ εθνική.

Τέλος επέστρεψε στους Διόσκουρους το 2017 για να πάρει το πρωτάθλημα στο εφηβικό και να οδηγήσει το αντρικό στην 3η θέση της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Φέτος καλείται να πάρει ένα πολύ νεανικό και ταλαντούχο σύνολο παικτών και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Σχόλια