ΕΠΣ Κοζάνης: Γιορτή του ποδοσφαίρου | βίντεο

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης (Κοβεντάρειο) η κλήρωση πρωταθλήματος της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και του κυπέλλου  Ε.Π.Σ. Κοζάνης ενώ έγινε και η βράβευση των καλύτερων της περασμένης ποδοσφαιρικής περιόδου.


Σε μια λαμπρή εκδήλωση ,παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένου  αρκετού κόσμου , πολλών παραγόντων και ποδοσφαιριστών η Ε.Π.Σ. Κοζάνης για 7η χρονιά βράβευσε τους καλύτερους αλλά τίμησε και πρόσωπα που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό όπως καιπρόσωπα  για το κοινωνικό τους έργο.

 Το λόγο πήρε  ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Νίκος Σάββας όπου χαιρέτησε τους παραβρισκόμενους κι ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες χωρίς τραυματισμούς.



Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος αφού  ευχήθηκε καλό πρωτάθλημα , τόνισε πως το βλέμμα μας και η προσοχή μας είναι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο


Ο κ. Γιώργος Λυσσαρίδης πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας ευχαρίστησε την ΕΠΣ  Κοζάνης για την τιμητική διάκριση που του έκανε κι ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του βελτίωση όλων των πρωταθλημάτων και καλή  επιτυχία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης.

Τιμητική πλακέτα στην κ. Μαρία Θεοδωρίδου  το κοινωνικό της έργο και τηνεθελοντική της προσφορά απένειμε ο Δήμαρχος της Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης .



Η ΕΠΣ Κοζάνης τίμησε και τους πρώην προέδρους της ΕΠΣΚ



Τον κ. Εύμορφο Κεντεποζίδη βράβευσε ο κ. Χαράλαμπος Θεοχάρης αστυνομικός διευθυντής  διεύθυνσης Κοζάνης.



Τον κ. Στάθη Βαρυτιμίδη βράβευσε ο κ. Λυσσαρίδης Γιώργος πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Μακεδονίας



Τον κ. Φώτη Φωλτόπουλο βράβευσε ο. κ. Φώτης Κεχαγιάς πρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου 

Άλλες βραβεύσεις


Τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Καστοριάς και της Κοζάνης κ. Κώστα Αγόρου απένειμε ο αντι περιφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος


Στην ομάδα Τιτάν Σερβίων για τα 60 χρόνια συνεχής παρουσίας στα πρωταθλήματα τίμησε ο πρώην υπουργός κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Ποντίκης


Για το κοινωνικό της έργο αλλά και για τη βοήθεια της στον αθλητισμό η ΕΠΣ Κοζάνης τίμησε  την εταιρεία της Δ. Ε. Η.
Τους χορηγούς της ΕΠΣ Κοζάνης EXPRESS SERVIS , Ευκολίδης έπιπλα,  Επιλογιστική, Κατερίνα HOTEL, Κυριακίδης κουφώματα- έπιπλα , MAX MOTORS, τιμητικές πλακέτες απένειμε ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης κ Γιάννης Ιωαννίδης.



Κύπελλο ήθους δόθηκε 
Στον Α.Ο Κρόκου, Κεραυνό Πετρανών,  Κοζάνη 2004, Βυζαντινό Αετό και Εθνικό Πτολεμαΐδας.  Τις   τιμητικές  πλακέτες απένειμαν ο κ. Μπουχαριώτης της ΕΠΣ Λάρισας και ο αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γιάννης Αποστόλου.



θα ακολουθήσουν βίντεο με τις βραβεύσεις των "καλύτερων" της  περασμένης σεζόν.... 

Σχόλια