Δουλειά Και Μόνο Δουλειά - Οι Πρώτες Δηλώσεις Του Πρόεδρου Παναγιώτη Ουσταμαπσίδη | βίντεο

Ο  συνδυασμός Καστοριανή συμμαχία αναλαμβάνει πλέον τη τύχη της ποδοσφαιρικής ομάδας του αθλητικού συλλόγου Καστοριάς έπειτα από τις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του αμφιθέατρου της ΠΕ Καστοριάς.


 Η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον κ  Παναγιώτη Ουσταμπασίδη στόχο  έχει την αναγέννηση της ιστορικής ομάδας η οποία πέρασε από χίλια μύρια κύματα  αλλά και ένα παρών και μέλλον αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος της.

Ο χρόνος βέβαια είναι αντίπαλος στη παρούσα φάση καθώς θα πρέπει μέσα στο επόμενο σύντομο διάστημα να γίνουν όλες οι προετοιμασίες με βασικότερο την πλήρωση το ράστερ της ομάδος και αμέσως μετά να ξεκινήσει η προετοιμασία έτσι ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη για τις φετεινές της υποχρεώσεις στο προτίμα της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Καστοριάς

 δουλειά και μόνο δουλειά είναι τα λόγια που δήλωσε μετά το τέλος των διαδικασιών  ο νέος Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ουσταμπασίδης.



 (Ρεπορτάζ  Βίντεο για το  kastoria365.gr)


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.