Αναγέννηση Σερβίων: Έφτασε η στιγμή για το event του καλοκαιριού! | φωτο

Η ομάδα μπάσκετ Αναγέννηση Σερβίων,  έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στο ΔΑΚ Σερβίων τον μεγάλο Νίκο Οικονόμου, την προσεχή εβδομάδα από 27 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, κατά την οποία θα διδάξει στους μικρούς αθλητές τα μυστικά του μπάσκετ!
Έχοντας φορέσει τις φανέλες της Εθνικής, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα,της Μπολόνια αλλά και της Ολύμπια Λάρισας, της Ντιναμό Μόσχας, του Πανιωνίου και του Πανελληνίου, έχοντας κερδίσει πρωταθλήματα Ελλάδας, κύπελλα Ελλάδας, το πρωτάθλημα Ευρώπης, έχοντας διακρίσεις από την εθνική παίδων έως την Εθνική αντρών, έχοντας κερδίσει σαν προπονητής το πρωτάθλημα Α2 αντρών, είμαστε βέβαιοι ότι με την εμπειρία του και τις παραστάσεις που έχει στο υψηλότερο επίπεδο θα προσφέρει μια μοναδική εβδομάδα προπονήσεων υψηλού επιπέδου! 

Δηλώσεις συμμετοχής έως Κυριακή 26 Αυγούστου στο τηλέφωνο 6936786349. 

Σας περιμένουμε!


Σχόλια

  1. προπονήσεις υψηλού επιπέδου λέει.μάλιστα...
    με ποιους θα τις κάνει ο άνθρωπος?
    επίσης στην ξεχασμένη δίνει συναυλία ο κάτμαν και στο δενδροπόταμο το ίδιο χρονικό διάστημα γιορτάζουν τη μέρα της λαμαρίνας!!!
    όλα τα μεγάλα events πλακώσανε μαζί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόεδρος Α.Σ. Σερβίων Αναγέννηση27 Αυγούστου 2018 στις 11:29 π.μ.

      Του χρόνου θα προτιμήσουμε εσένα ώστε πράγματι να γίνουν οι προπονήσεις υψηλού επιπέδου. Και θα προσπαθήσουμε επίσης να αποφύγουμε να οργανώσουμε την επόμενη χρονιά το evend με την μεγάλη συναυλία του Κάτμαν και την γιορτή λαμαρίνας στο Δενδροπόταμο. Δυστυχώς δεν γνωρίζαμε εκ των προτέρων αυτές τις μεγάλες δράσεις. Του χρόνου με υγεία λοιπόν.

      Διαγραφή
    2. πρώτον λέγεται event όχι evend.
      δεύτερον δεν αμφισβήτησα τον καλεσμένο,πιστεύω ήμουν σαφής.
      τρίτο και τελευταίο δεκτή η απολογία και η αιτιολόγηση αυτής.
      υγεία και καλή χρονιά εκεί στο β' τοπικό.

      Διαγραφή
    3. Πρόεδρος Α.Σ. Σερβίων Αναγέννηση28 Αυγούστου 2018 στις 2:19 μ.μ.

      Δεν νομίζω να απολογήθηκα σε κανένα σημείο. Παρόλα αυτά επαναλαμβάνω : Αν θέλεις του χρόνου που θα γίνει ξανά το event (βλέπεις πως μαθαίνω γρήγορα και τώρα το γράφω σωστά) θα σε προτιμήσουμε έναντι των άλλων προπονητών για να γίνει σωστά το όλο σκηνικό. Και επειδή εγώ συνεχίζω να γράφω επώνυμα και εσύ όχι, σου υπόσχομαι πως αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με το θέμα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.