Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟ Κοίλων – Μακεδονικός Κοζάνης 0-0 | φωτο - βίντεο

 Με λευκή ισοπαλία πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα της Α’  κατηγορίας  ο  ΠΑΟΚ Κοίλων και ο Μακεδονικός Κοζάνης.


Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες ευκαιρίες,  με τον Μακεδονικό να έχει την πιο πολύ ώρα τον  έλεγχο και  να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες με κυριότερες αυτή του Μπάκανου (σέντρα  σουτ στο οριζόντιο δοκάρι) και του Βοριαζίδη  στις αρχές του δεύτερου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε στοιχεία πειθαρχημένης ομάδας,  καλά δουλεμένη με σωστή λειτουργία. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δυο σουτ στις αρχές του Β’  μέρους με τον Αλμασίδη και στο 89' με σουτ Πελέκα   μπλόκαρε ο Ζηνόβιος.  

Το φιλμ του αγώνα
Στο 18’ σουτ ο Γιαμουρίδης μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 28’ σέντρα σουτ Μπάκανου  η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο ωραίος συνδυασμός  Ντουρμίσι , Λέκκα τακουνάκι στον Γεωργιάδη,  συρτό σουτ,  λίγο έξω.
Στο 40’ σουτ Ντουρμίσι λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 43’φάουλ Λάμπρου,   χάνει τη μπάλα ο Λαζαρίδης  δε προλαβαίνει ο Γοδενόπουλος από κοντά πέφτει και μπλοκάρει αυτή τη φορά ο Λαζαρίδης.
Στο 50’ σουτ Αλμασίδη λίγο έξω.
Στο 56’ στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός με τον Ντουρμίσι,  πάσα στον Βοριαζίδη  που θα πιάσει μονοκόμματο σουτ λίγο  μέσα  και πλάγια από την περιοχή και θα αναγκάσει τον Λαζαρίδη να πραγματοποιήσει την επέμβαση του αγώνα.

Στο 88’ ατομική προσπάθεια και σουτ του Πελέκα  μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.


ΠΑΟΚ Κοίλων (Παπανικόπουλος): Λαζαρίδης, Μυλωνάς, Αλμασίδης, Νέστορας (74’ Σαλονικίδης), Κόνι, Καραγιώργος (63’ Φούντογλου), Γιαμουρίδης (84’ Δανάτσας), Παπαδόπουλος, Πελέκας, Γεωργίου, Κοντοδήμος.



Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Γοδενόπουλος,  Μουρατίδης (60’ Ζαχαριάδης), Θωμαΐδης, Αντωνόπουλος,  Ντουρμίσι, Λέκα (78’ Χατζηζήσης), Λάμπρου (69’ Κατσάρας), Γεωργιάδης,  Μπάκανος (46’ Βοριαζίδης).



Διαιτητής: Κεχαγιάς
Βοηθοί: Τσιγγένης Μ., Μιχαηλίδης 






Σχόλια