Γ' Εθνική: ΑΟ Φλωριάδας - Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας 0-1 | φωτο



Μεγάλο διπλό  του νεοφώτιστου Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας μέσα στην Φλωριάδα με σκορ 0-1.

  Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 10ο λεπτό, ο Τσαγκαλίδης δοκίμασε απευθείας φάουλ από μακριά, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ, όταν στο 15ο λεπτό, ο Ζάχαρης βρήκε άθελά του την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής Γιούργας έδειξε την άσπρη βούλα, και ο Χασάι νίκησε τον Ψάρρα, γράφοντας το 0-1.
 Στο 25ο λεπτό, ο Μέγας Αλέξανδρος απείλησε, όταν ο Τσόπρας έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε κάπου και ο Γκέγκας πλάσαρε στην κίνηση όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Νέα μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 34ο λεπτό, όταν ο Ψάρρας δεν έκανε καλή εκτίμηση σε σέντρα, η μπάλα έφτασε στο Χασάι, που σούταρε, προς το τέρμα με τον Τσιφλίδη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Στις καθυστερήσεις η Φλωριάδα απείλησε ξανά με μακρινό φάουλ του Τσαγακίδη, που έφυγε άουτ, με τον Κράτσιο να ελέγχει την πορεία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος, η Φλωριάδα προσπάθησε να φανεί πιο επιθετική, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία των παικτών της ήταν αξιοπρεπής, με το σύνολο του Γιώργου Γιάννου να παρουσιάζεται αξιόμαχο αλλά να δυσκολεύεται να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Στην πρώτη αξιόλογη φάση της επανάληψης, στο 65ο λεπτό, ο Αντωνιάδης των φιλοξενούμενων δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Ψαρρά. Τρία λεπτά αργότερα, η Φλωριάδα απείλησε με γνώριμο για αυτή τρόπο, με τον Τσαγκαλίδη να δοκιμάζει νέο μακρινό φάουλ, όμως την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Κράτσιου.

Στο 76ο λεπτό, από βολέ του Ψαρρά και κεφαλιά στα χαφ, ο Φελέκης έφυγε στην κόντρα και ανατράπηκε στα όρια της περιοχής με το διαιτητή Γιούργα να καταλογίζει φάουλ, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Από το φάουλ, ο Τσαγκαλίδης που ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, δοκίμασε για μια ακόμη φορά απευθείας, υπό καλύτερες προϋποθέσεις αυτή τη φορά, όμως ο Κράτσιος του αρνήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο την ισοφάριση.

Στο 80ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Κ. Αντωνιάδη. Η Φλωριάδα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μέχρι τέλους το αριθμητικό της πλεονέκτημα, με τον πιο απειλητικό της παίκτη, τον Τσαγκαλίδη να βλέπει στο 86' τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μια φάση που και ο κόουτς της Φλωριάδας αποβλήθηκε από το διαιτητή.

Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι, με την Καλλιθέα να φεύγει με το χρυσό τρίποντο



ΑΟ Φλωριάδας (Γιάννος) : Ψαρράς, Ζάχαρης, Γκανάρας, Αντωνιάδης, Τσιφλίδης, Κακιώνης, Τσελά, Γκίκα, Λεκάνης, Τσαγκαλίδης, Γκαναβίας (59' Φελέκης)

Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας (Βόλτσης) : Κράτσιος, Τσόπρας (95' Γρηγοριάδης), Τάσιος, Μήνος, Λαδάς, Σαλβαρίνας (85' Ευαγγέλου), Μηλιάτης (90' Νικολόπουλος), Γκέγκας, Αποστολίδης (72' Αντωνιάδης Γ.), Αντωνιάδης Κ., Χασάι

 
Διαιτητής: Γιούργας
Βοηθοί: Σκορδίλης,  Μιχαλάς (Κέρκυρας)


Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι ΕΔΩ.
artagoal.gr

Σχόλια