Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη – Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 1-0 | φωτο - βίντεο

Έπαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε η Κοζάνη που επιβλήθηκε δύσκολα με 1-0 του αξιόμαχου Μ. Αλέξανδρου Χαραυγής στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης.


Ένα γκολ του Χαραυγιώτη Νίκου Ζηνόβιου στο 60' ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στην Κοζάνη που δεν ικανοποίησε με την απόδοση της. 

Βέβαια τέλος καλό όλα καλά για τους ερυθρόλευκους που έκαναν το τρία στα τρία, κράτησαν για τρίτο παιχνίδι ανέπαφη την εστία τους και βλέπουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης την ερχόμενη Τετάρτη 3-10-2018 στην Ξηρολίμνη απέναντι στην δυνατή ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Στο παιχνίδι απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Χαραυγής η Κοζάνη δεν έπιασε ψηλά επίπεδα απόδοσης, έδειξε βέβαια αρκετά ποιοτικά χαρακτηριστικά στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Αν και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Κοζάνη θα πρέπει να "καθαρίζει" από νωρίτερα γιατί το ένα γκολ διαφορά είναι εύθραυστο και στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν.

Ο Μ. Αλέξανδρος Χαραυγής παρουσίασε μία καλοδουλεμένη σφιχτή ομάδα που διεκδίκησε το παιχνίδι προσέχοντας κυρίως την άμυνα του και προσπαθώντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές φάσεις ήταν λιγοστές, η Κοζάνη είχε μία ανούσια υπεροχή χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα. 

Η είσοδος των Μπαλίτσα και Δούμα στο ημίχρονο έδωσε επιθετική πνοή στη Κοζάνη που ανέβασε την απόδοση της και τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 60' μετά από φάουλ-σέντρα του Τραυλού από αριστερά και κεφαλιά του Νίκου Ζηνόβιου.

Στο 64' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε "αγκάλιασμα" του Κοτταρίδη στον Τραπεζανλίδη.

Στο 87' φάουλ από μακριά του Τραυλού απέκρουσε δύσκολα ο Πατουλίδης. 

Στο 90' έγινε η καλύτερη φάση του αγώνα όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Πουτογλίδη και Ζηνόβιου ο Πουτογλίδης έστρωσε τη μπάλα στον Δούμα που λίγο μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι της Χαραυγής.

Στις καθυστερήσεις η Κοζάνη ροκάνισε τον χρόνο και κράτησε μία φτωχή αλλά και ταυτόχρονα πολύτιμη νίκη. 

ΚΟΖΑΝΗ (Δ. Σιαπανίδης): Χρυσοστομίδης,  K. Τρομπούκης, Αροσβίλι (83’ Αθ. Τρομπούκης), Σαρηγιαννίδης (46’ Μπαλίτσας), Κοτταρίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Αθανασιάδης (87’ Πουτογλίδης), Χατζής, Ζηνόβιος, Τραυλός, Δ.Χ. Παπαδόπουλος (46’ Δούμας).



Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ (Γ. Τσέπουρας): Πατουλίδης, Ελευθεριάδης, Κουμπούρας, Σαββίδης, Ποζίδης, Ναθαναηλίδης, Πιστόλας (57’ Κεΐσογλου), Χατζηρούμπης, Τραπεζανλίδης, Μενενάκος (55’ Αρβανίτης), Τσιάκος.



Διαιτητής: Καρατέρπος.
Βοηθοί: Μπέλτσου, Τσιγγένης.












Σχόλια