Έναρξη Ακαδημιών ΑΣ Φοίνικα Κοζάνης 2018

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 αρχίζουν οι εγγραφές των ακαδημιών μπάσκετ του Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ για την νέα αθλητική χρονιά.


Μπαίνοντας στον 4ο χρόνο λειτουργιάς των ακαδημιών μας στόχος μας είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό διδάσκοντας τα βασικά και τα μυστικά του μπάσκετ. Στηρίξτε μια νέα ακαδημία με κύριο και βασικό στόχο την ανάπτυξη του χαρακτήρα του παιδιού/αθλητή μέσα από ολιγομελή τμήματα εκμάθησης.

Μαθαίνουμε στα παιδιά την συνεργασία, την πειθαρχία, τον σεβασμό κανόνων και αντιπάλων, την αξία της ομάδας αλλά και τη χαρά του παιχνιδιού με εξειδικευμένο και έμπειρο προπονητή στις μικρές ηλικίες .

Σας περιμένουμε και σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ για μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες, αγωνιστική δράση, διασκέδαση μέσα από προπονήσεις, τουρνουά, φιλικούς αγώνες και άλλες πολλές δραστηριότητες για όλη την νέα αγωνιστική χρονιά.


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…..ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ


*****ΠΡΟΣΟΧΗ*****ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 18.00 - 20.00 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΚΡΚΑΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ*****


Σχόλια