Α’ ΕΠΣ Φλώρινας: Π.Α.Σ Φλώρινα- Άρης Λόφων 4-2 | φωτο

Την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ Φλώρινας πανηγύρισε σήμερα το απόγευμα ο Π.Α.Σ Φλώρινα καθώς μέσα στο Δ.Α.Κ της πόλης κέρδισε τον Άρη Λόφων με σκορ 4-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Π.Α.Σ ήταν καταιγιστικός.....ορεξάτος με πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας. Δουλεμένες φάσεις στις προπονήσεις βγήκαν,κάθετες και πλάγιες αντεπιθέσεις ενθουσίασαν τους φιλάθλους και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί

οι ποδοσφαιριστές του ίσως από το Α΄Ημίχρονο να είχε διευρύνει επικίνδυνα το σκορ.Ο Άρης δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό και φάνηκε και δέχεται απλά το αποτέλεσμα των ενεργειών των ποδοσφαιριστών του Π.Α.Σ.

Στο 7΄Ο Θοδωρής Βλαδίκας έβγαλε κάθετη πάσα στον Βασίλη Καλογιάννη που μπήκε και στο τετ α τετ με τον Δεληναούμ τσίμπησε παραπάνω λίγο την μπάλα από ότι έπρεπε και κατέληξε άουτ.
Στο 8΄Μπαλιά τρύπα στην άμυνα του Αρη από τον Ακρίτα Ακριτίδη βρίσκει τον Ραχωβίτσα που σφυρίζεται offside λίγο πριν σκοράρει.

Στο 19΄Ο Δεκατετράχρονος Αλέξανδρος Αραχωβίτσας εκμεταλλεύτηκε φάση διαρκείας στα καρέ του Δεληναούμ και με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 31΄Ο Βαγγέλης Χατζης έβγαλε κάθετη 30άρα παρακαλώ στον Θοδωρή Βλαδίκα που στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Δεληναούμ που έδιωξε το πλασέ του κόρνερ.

Στο 36΄Όμορφος συνδυασμός των παικτών του Π.Α.Σ με τον Ακρίτα Ακριτίδη να βρίσκει τον Αλέξανδρο Αραχωβίτσα μόνο απέναντι στο Δεληναούμ με τον <<μικρό>> του Π.Α.Σ να τσιμπάει υποδειγματικά,να περνάει τον Δεληναούμ και να κάνει με πλασέ το 2-0.

Στο 42΄ Ο Βαγγέλης Χατζής έστρωσε στον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη που πλάσαρε εντυπωσιακά αλλά ο Δεληναούμ έδιωξε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Σ μπήκε μουδιασμένα και νωχελικά με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα γρήγορο τέρμα στο 46΄μετά από ωραία ενέργεια του Τόρου που με εναλλαγή της μπάλας ντρίπλα και σουτ έκανε το 2-1 μειώνοντας για τον Άρη Λόφων. 

Έναν μεταμορφωμένο Άρης που μπήκε ενθουσιασμένος και αποφασισμένος να παλέψει για την ανατροπή του αποτελέσματος.

Στο 51΄Σε αντεπίθεση φωτιά του Άρη λίγο πριν προλάβει ο Τόρος και πλασάρει τον Γιάννη Μαυρομάτη ο Ραφαήλ Γώγος κάνοντας εντυπωσιακή κούρσα έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του αντίπαλου και έδιωξε σωτήρια τον κίνδυνο της ισοφάρισης,

Στο 56΄Ο Ακρίτας Ακριτίδης κάνοντας κούρσα από το κέντρο του γηπέδου έδωσε στον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη που πήρε μέτρα και τροφοδότησε τον Βαγγέλη Χατζή και αφού πέρασε δυο αντιπάλους με γυριστό σουτ έκανε το 3-1.

Στο 62΄Ο δαιμόνιος και πάλι Τόρος με δυνατό σουτ έκανε το 3-2 δίνοντας ελπίδες και πάλι στην ομάδα του.

Στο 68΄Ο Ακρίτας Ακριτίδης ελίχθηκε έξω από την μικρή περιοχή του 'Αρη και ενώ ανακόπηκε προσωρινά διεκδίκησε την μπάλα την κέρδισε και με δυνατό πλασέ κρέμασε τον Δεληναούμ γράφοντας το τελικό 4-2.

Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαυρομάτης, Κωνσταντινίδης, Γλούφτσης,Μπαμπάρης,Ποντίκης,Γώγος,Βλαδίκας,
Ακριτίδης,Καλογιάννης,Ραχωβίτσας, Χατζής
Αλλαγές έπαιξαν:Κατής,Κοκαρόπουλος,Κυρκόπουλος,Ταρτόρας.






















































 pas-florina.blogspot.com 

Σχόλια