Νίκησε ο Μακεδονικός - Υπερ πρωταθλητής για 4η φορά ο Φούφας | φωτο - βίντεο

Υπερ πρωταθλητής ΕΠΣ Κοζάνης  για 4η φορά αναδείχθηκε η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κοζάνης και κάτω από αφόρητη ζέστη, το παρακολούθησε γύρω στους τριακόσιους φιλάθλους.

δηλώσεις των προπονητών των ομάδων πριν το παιχνίδι ...



στιγμιότυπα του αγώνα 

Οι δυο ομάδες παρά την ζέστη που επικρατούσε και παρότι βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας , απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. 
Η αναμέτρηση έδειχνε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες κι έτσι έγινε. 
Με γκολ του Γιώργη Μαυροματίδη στο 73'  ο Μακεδονικός Φούφα, στέφτηκε για 4η φορά υπέρ πρωταθλητής της ΕΠΣ Κοζάνης.

Άξιος αντίπαλός του ο Μακεδονικός Σιάτιστας που είχε δυο δοκάρια με τον Ταφαρλή, ένα στο α' ημίχρονο κι ένα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.



Τα μετάλλια στο Μακεδονικό Σιάτιστας έδωσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Δημήτρης Φραντζόπουλος  ενώ το κύπελλο ο Αντιδήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Γιάννης Αριστερίδης.


Στον υπερ πρωταθλητή Μακεδονικός Φούφα, τα μετάλλια έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ. Ηλίας Κάτανας και το κύπελλο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Νίκος Σάββας.

Τιμητικές πλακέτες στους διαιτητές απένειμε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Πέτρος Κυρζόπουλος. 

βίντεο οι απονομές 

το φιλμ του αγώνα 
29'  Μεγάλη ευκαιρία για τη Σιάτιστα να ανοίξει το σκορ Η μπάλα δεν απομακρύνεται από την περιοχή του Φούφα, φτάνει στον Ταφαρλή που με προβολή στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 30' σουτ Μαυροματίδη άουτ 

Στο 32'   σουτ Χαραλαμπίδη από καλό σημείο λίγο έξω 


Στο 34' σέντρα Τσακνάκη πλασέ Ταφαρλή άστοχο.

Στο 41' σέντρα Κοπατσάρη στο δεύτερο δοκάρι πριν τον Ματούλα, διώχνει ο Μπατσής.

Στο 49'  ο Σβίρος θα σπάσει στον  Παπαγαθονίκου, αυτός  από καλό σημείο αργεί,   σουτάρει,   κοντράρει  η μπάλα σε σώμα κι απομακρύνεται.  


Στο 51' σουτ Παπαγαθονίκου λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

 Στο 59' σέντρα σουτ Μαυροματιδη, διώχνει  ο Πάντος,  η μπάλα  στον Τοπάλη, σουτ κόντρα κόρνερ.

Στο 67' Τοπάλης στον Ματουλα μεσα στην περιοχή, πλασάρει αποκρούει ο Πάντοα.

Στο 68' αντεπίθεση της Σιάτιστας με τον Ταφαρλή,  να δίνει στον Μπατσή που πλασάρει τον Δημητριάδη.  Η μπάλα λίγο έξω. Μεγάλη ευκαιρία για τη Σιάτιστα! 

Στο 73' γκολ για το Φούφα. Βολίδα Μαυροματίδη,  παρά την προσπάθεια του Πάντου η μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του και το  0-1.

Στο 76'  κόρνερ Ταφαρλή στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Μπόζιαρη, διώχνουν οι αμυντικοί πριν τη γραμμή. 

Στο 91' Κοπατσάρης μόνος του απέναντι στον Πάντο, θα σουτάρει, θα αποκρούσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Σιάτιστας. 

Στο 93' Σέχι στον Ταφαρλή, σουτ από καλό σημείο, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ. 

Στο 94' σε αντεπίθεση ο Φούφας, ο Καρασούνας θα περάσει τον Πάντο, θα σουτάρει σε κενή εστία αλλά ο  Γιάννης Τσούκρας, προλαβαίνει κι απομακρύνει. 




Μακεδονικός Σιάτιστας (Καραμπατζάκης): Πάντος, Μπούρτζος, Μούστα, Μπατσής Χ., Μπόζιαρης, Τσακνάκης, Τσούκρας Χρ. (77' Λιάμης), Σβίρος (65' Σέχι), Τσούκρας Ι., Ταφαρλής, Παπαγαθονίκου (69' Ντόλιας).




Μακεδονικός Φούφα (Σαμαρας Γ): Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης (36' λ.τρ. Φωτιάδης), Κοπατσαρης, Τζουβάρας, Τακίδης, Καλογιαννιδης, Τοπάλης, Χάιτας (52' Μόσχος), Ματούλας (77' Καρασούνας), Μαυροματίδης. 




Διαιτητής Γεωργιάδης
Βοηθοί Βογδόπουλος, Πανυτσίδου

4ος Τσούλης







Σχόλια