Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Άνω Κώμης - Αίας Μικροβάλτου 6-0

«Ιδανική  πρεμιέρα  με εμφατικό  σκορ για την ομάδα  της Ανω Κώμης επι του Αίαντα  Μικροβάλτου»


Νίκη  με ευρύ  σκορ και είσοδος  στο πρωτάθλημα  με το δεξί  για την ομαδα της Άνω Κώμης παρουσία  80-100 φιλάθλων! Το τελικό  σκορ διαμορφώθηκε  στο 6-0 με επιθετικό  μονόλογο  από  το πρώτο λεπτό  και με πολύ  όμορφο  ποδόσφαιρο  κατά διαστήματα  από τους γηπεδούχους  οι οποίοι  παρουσιάστηκαν  σοβαροί  και προσηλωμένοι  στο στόχο  τους! 

Το πρώτο  ημίχρονο  παρά  την πίεση της Άνω Κώμης  έληξε  0-0 αφού  η μπάλα  δεν έκανε  το χατίρι στους παίκτες  της που είχαν  τρία δοκάρια , στο 20’ με τον Ν.Νάστο, στο 30’ με τον Β.Κατίδη και στο 35’ με τον Μ. Καρακούλα!

Στο δεύτερο  ημίχρονο  ωστόσο  η ομάδα  του κ.Μούσιου έλυσε  τον γόρδιο  δεσμό  με την απευθείας  εκτέλεση  φάουλ  από τον Ν. Νάστο για το 1-0 στο 50’ και έτσι «λύθηκε » και φιλοδώρησε με έξι  τέρματα  τον Αίαντα  Μικροβάλτου! 

Το 2-0 έγινε  5´ αργότερα  στο πέναλτι  που κέρδισε  ο Ν. Νάστος και εκτέλεσε  ο Γ. Δότσιος! 

Το 3-0 διαμόρφωσε  ο Ν.Νάστος με το δεύτερο  προσωπικό  του τέρμα ! Η ομάδα  της Άνω Κώμης  όμως  δε σταμάτησε  εκεί αφού  στο 63’ με τον ταλαντούχο  Γ. Τσίγκα να «κρεμάει» με εξωτερικό  φάλτσο  τον τερματοφύλακα  έγινε  το 4-0! 

Το 5-0  ήρθε  στο 75’ με το νέο  μεταγραφικό  απόκτημα   Γ.Τζημόπουλο μετά  από ασίστ  του Γ. Τσίγκα και το τελικό  6-0 διαμόρφωσε  ο συνήθης  ύποπτος  και καταιγιστικός  Ν.Νάστος με ατομική  ενέργεια! σημειώνοντας χατ τρικ.

 Η Άνω Κώμη  ευχαριστεί  τον κόσμο  για την παρουσία  του στο γήπεδο  και την στήριξη  του στην ομάδα  και στην προσπάθεια  της.

Η ανακοίνωση κλείνει με μία υπόσχεση  
 "Υποσχόμαστε ανάλογη  συνέχεια  και όμορφο  θέαμα  στα παιχνίδια μας"

Πολύ  καλή  η διαιτησία  των κυρίων  Πελετίδη, Σπέντζα, Σία!

ΑΕ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ

Σχόλια