Γ’ Εθνική: Πρεμιέρα γεμάτη με προσδοκίες για τις έξι Δυτικομακεδονικες ομάδες


Στη σέντρα  θα βρεθούν αυτή την Κυριακή οι έξι Δυτικο Μακεδονικές ομάδες. Οι δύο ομάδες της Φλώρινας, Ερμής Αμυνταίου και Μελιτεύς Μελίτης θα αγωνιστούν στον 2ο  όμιλο ενώ αυτές της Κοζάνης,  Μακεδονικός Φούφα και Μακεδονικός Σιάτιστας, των Γρεβενών  τα Αεράτα και της Καστοριάς  ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, θα αγωνιστούν στον 3ο  όμιλο.


Τις δικές της παγίδες, λένε ότι κρύβει πάντα η πρεμιέρα, φήμη που μπορεί να αποτελέσει και δικαιολογία στους ηττημένους.

Το σίγουρο είναι ότι διοικήσεις και περισσότερο οι τεχνικές ηγεσίες, αγωνιούν και ανυπομονούν να δουν τι απέδωσαν οι προσθήκες και η προετοιμασία του καλοκαιριού, προσδοκώντας μια καλή πορεία και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.

Παραδοσιακές ομάδες με ιστορία υπάρχουν και στους δυο ομίλους που αγωνίζονται οι ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας , χωρίς αυτά τα περασμένα μεγαλεία να είναι σε θέση να κάνουν από μόνα τους  τη διαφορά στο γήπεδο.

Εμείς να ευχηθούμε  ένα πρωτάθλημα  χωρίς τραυματισμούς και  παρατράγουδα αλλά και επίτευξη των στόχων  που έχουν  θέσει  οι  έξι  ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας.  

Το πρόγραμμα του 2ου  
1η  αγωνιστική
ΠΑΟ Κουφαλίων – ΠΟ Τριγλίας
ΑΠΕ Λαγκαδά – Ερμής Αμυνταίου
Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός
Άρης Παλαιοχωρίου – Νίκη Αγκαθιάς
Βέροια – ΑΣ Γιαννιτσά
Ολυμπιακός Κυμίνων – Εδεσσαϊκός
Μελιτέας Μελίτης – Αγροτικός Αστέρας

Το πρόγραμμα του 3ου  ομίλου
1η  αγωνιστική
Μακεδονικός Φούφα-Τηλυκράτης
Θεσπρωτός-Κρόνος Αργυράδων
ΑΟ Φλωριάδας-Μ. Αλέξ. Καλλιθέας
Αχέρων Καναλακίου-Θρίαμβος Σερβιανών
Γρεβενά Αεράτα-Σούλι Παραμυθιάς
Μακεδονικός Σιάτιστα-Ναυπακτιακός Αστέρας
Ρεπό: ΑΕ Λευκίμμης

Σχόλια